© Haber Rize 2022

Aksaray'da Gelecek Partisi'nin ayak sesleri!

Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Dilmaç, Genel Başkan Yardımcıları Mustafa Mente eşliğinde kentteki birçok kişi ve kurumu ziyaret ederek, çeşitli istişarelerde ve fikir alışverişinde bulundu.  
Gelecek Partisi Aksaray İl Başkanı Muhammet Dilmaç, partisinin politikalarını anlatmak ve halkın tüm kesiminin sorunlarını ve ihtiyaçlarını anlamak için kentteki kurum, kuruluş ve kişileri ziyaret etmeye devam ediyor.  
Dilmaç, kente gelen partisinin Genel Başkan Yardımcısı Mustafa Mente ile buluştu. Dilmaç ve Mente, daha sonra partilerinin İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birtakım ziyaretlerde bulundu.

BİRÇOK KURUM VE KİŞİYE ZİYARET

Heyet ilk önce Aile hekimleri Derneğini ziyaret ederek, Dernek Başkanı Şenol Atakan ile Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret ederek, aile hekimlerinin sorunları ve bu sorunların çözüm konularını ele aldılar.
Ardından heyet, bu sefer de Aksaray Ticaret Odasını ziyaret ederek, Başkan Cüneyt Göktaş ile görüştü. Grup daha sonra ise Aksaray Ticaret Borsasına gidip, Başkan Hamit Özkök'le biraraya geldi. Heyet son olarak Kanal 68'e gidip, kanal yöneticisi Sedat Eker'le buluştu.

"KENTİN NABZINI TUTUYORUZ"
Ziyaret ve çalışmaları hakkında bilgi veren başkan Dilmaç, parti olarak kentteki tüm kesimin nabzını tutmaya devam ettiklerini söyledi.
Dilmaç, hemen her kesimle görüşmeye devam edeceklerini anlatarak, "Ülkemizin sorunları malum. Aynı sorunları kentimizde de yaşıyoruz. İşçisinden esnafına, iş insanına kadar herkes zor günler geçiriyor. Biz de parti olarak hem onların sorunlarına çareler üretmek, hem de yalnız olmadıklarını göstermek için kendilerini sık sık ziyaret ediyoruz. Vatandaşlarımız hepsiyle görüşmeyi, sorunlarını dinlemeye devam edeceğiz." değerlendirmesini yaptı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER