© Haber Rize 2022

Antrenmandaki görüntü gündem olmuştu: TFF'den Arda Güler açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye A Milli Takımı'nın antrenmanında teknik direktör Vincenzo Montella'nın Arda Güler'in elinden antrenman yeleğini alarak onu takımdan uzaklaştırdığı görüntülerle ilgili açıklama yaptı. TFF, bu çalışmanın Arda Güler için belirlenen kapsamda olmadığını ve oyuncunun koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirildiğini belirtti. Türkiye A Milli Takımı, 26 Haziran'da Çekya ile oynayacağı EURO 2024 F Grubu üçüncü maçı öncesi hazırlıklarını Barsinghausen kamp merkezinde sürdürüyor. Tedavisi devam eden İrfan Can Kahveci takımla ve bireysel çalışırken, hafif sakatlığı bulunan Arda Güler takımdan ayrı çalıştı.

Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Arda Güler Açıklaması

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Türkiye A Milli Takımı'nın antrenmanında gündem olan Arda Güler'in görüntüleriyle ilgili bir açıklama yaptı. Açıklamada, "İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir" denildi.

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2024 Hazırlıklarını Sürdürüyor

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2024) F Grubu üçüncü maçında 26 Haziran Çarşamba günü Çekya ile karşılaşacak olan Türkiye A Milli Takımı, hazırlıklarına yoğun bir şekilde devam ediyor. Takım, Almanya'nın Barsinghausen şehrindeki kamp merkezinde teknik direktör Vincenzo Montella yönetiminde antrenmanlarını sürdürüyor.

Antrenmanın İlk 15 Dakikası Basına Açık Gerçekleştirildi

Barsinghausen kamp merkezinde yapılan antrenmanın ilk 15 dakikası basına açık gerçekleştirildi. Portekiz karşılaşmasına ilk 11'de başlayan futbolcular, salonda yenilenme çalışması yaparken, diğer oyuncular sahada antrenman yaptı. Tedavisi süren İrfan Can Kahveci idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalışırken, daha sonra bireysel çalışmalarına devam etti. Hafif sakatlığı bulunan Arda Güler ise takımdan ayrı olarak çalıştı.

Sosyal Medyada Gündem Olan Görüntüler

Antrenman sırasında teknik direktör Vincenzo Montella'nın, Arda Güler’in elinden antrenman yeleğini alarak onu takımdan uzaklaştırdığı anlar sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. TFF, bu görüntülerin ardından yaptığı açıklamada, Arda Güler'in antrenman programının koruyucu amaçlarla değiştirildiğini belirtti.

Çekya Maçı Öncesi Hazırlıklar Sürüyor

Türkiye A Milli Takımı, EURO 2024 yolunda önemli bir karşılaşma olan Çekya maçı öncesi hazırlıklarını sürdürürken, takımda moraller yüksek. Teknik direktör Montella, oyuncuların performansını yakından takip ediyor ve takımın en iyi şekilde hazırlanması için yoğun bir mesai harcıyor. 

Çekya ile oynanacak olan kritik maçta, takımın performansı ve sakat oyuncuların durumu büyük bir merak konusu. TFF'nin açıklaması, Arda Güler ve diğer oyuncuların sağlık durumuyla ilgili endişeleri bir nebze olsun gidermiş durumda.

TFF'den açıklama

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), Arda Güler'in görüntüleriyle ilgili açıklama yaptı.

TFF'den konuyla ilgili yapılan açıklamada, şu ifadeler yer aldı:

"A Milli Takımımızın bu akşam gerçekleştirilen antrenmanı sırasında, televizyon kameralarına yansıyan görüntüler üzerine yorum yapılarak oluşturulmuş bir video, sosyal medya mecraları üzerinden dolaşıma sokulmuştur. Antrenman öncesinde milli futbolcumuz Arda Güler'in kasığındaki ağrı nedeniyle, Çekya maçına kendisini en sağlıklı şekilde hazırlayabilmek adına, bireysel çalışma yapması konusunda teknik heyetimiz ve oyuncu arasında fikir birliğine varılmıştır. İlgili videoda görülen çalışma, Arda Güler için belirlenen kapsamda olmayıp, milli futbolcumuz daha sonra koruyucu amaçlı lineer çalışmasına yönlendirilmiştir. Kalbi Türk Milli Takımı için atan sağduyulu vatandaşlarımızın bu tür içeriklere itibar etmemesi gerektiğini önemle hatırlatırız."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER