© Haber Rize 2022

Bahçeli: Hiçbir partiyle konuşup çözemeyeceğimiz konu yoktur

MHP lideri Devlet Bahçeli, Meclis'teki grup toplantısında, "Siyasette hiç kimseyle, hiçbir partiyle, kategorik olarak alıp veremeyeceğimiz, konuşup çözemeyeceğimiz bir şey yoktur" dedi. Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemdeki Dem parti ile el sıkışması konusuna yönelik  açıklamalarda bulunuyor.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisinin grup toplantısında gündemdeki Dem parti ile el sıkışması konusuna yönelik  açıklamalarda bulunuyor.

"Siyasette hiç kimseyle, hiçbir partiyle, kategorik olarak alıp veremeyeceğimiz, konuşup çözemeyeceğimiz bir şey yoktur" diyen Bahçeli, "Siyasi alakamız, sert veya yumuşak tavrımız, tek tek fertlerin şahsiyet kalibreleriyle değil fikir ve düşünce kapasiteleriyle sınırlıdır. Muhataplarımızın kim olduğundan, özel hayatlarının nasıl oluştuğundan ziyade neyi hedeflediklerine bakıyoruz" ifadelerini kullandı.

UZATTIĞIM EL 'GELİN TÜRKİYE PARTİSİ OLUN' TEKLİFİDİR

MHP Genel Başkanı olarak Cumhur İttifakı'nın duruşuna müzahir şekilde DEM sıralarına giderek elimi uzattım. Doğaçlama olmayan bu iyi niyetli tutumumu siyasi nezaketten öte önümüzdeki cumhurbaşkanlığı çarpışması ve yeni anayasa için cephe genişletme çalışması olarak görenler mayın tarlasında söğüt gölgesi arayan zavallı biçarelerdir. Uzattığım el milli birlik ve kardeşliğimizin mesajıdır. Uzattığım el ilk meclisin ve Sayın Cumhurbaşkanımızın isabetli sözlerinin meşale gibi yanan aydınlığıdır. Uzattığım el gelin Türkiye partisi olun, gelin teröre cephe alın, gelin bin yıllık kardeşliğimizde kenetlenin temenni ve teklifidir.

BİZ DURDUK YERE EL VERMEYİZ

 Biz gelişi güzel, keyfe keder, can sıkıntısından, anlık dürtülerle dümenden ve düzenden el uzatmayız. Biz durduk yere el vermeyiz. Öylesine yerimizden kalkıp da el sıkmanın merakına teşebbüs etmeyiz. DEM'e evvela düşen sorumluluk, uzanan bu samimi elin kıymet hükmünü anlaması, dahası Türkiye partisi olması yönünde bir eşik olarak algılayıp değerlendirmesidir. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER