© Haber Rize 2022

Bakan Bayraktar'dan Rize Valiliği ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, Rize’ye ziyaret için geldi. Rize Valiliği'ni ziyaretinde Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi. Toplantıda, Bakanlık çalışmaları ve Rize’nin enerji alanındaki sorunları görüşüldü. Bayraktar'a ziyaretinde Rize Milletvekili, belediye başkan vekili, üniversite rektörü ve diğer kurum temsilcileri eşlik etti.

Rize'de Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar'ın Ziyareti

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Alparslan Bayraktar, çeşitli ziyaret ve programlar kapsamında Rize’ye geldi. İlk olarak Rize Valiliğini ziyaret eden Bakan Bayraktar, burada Vali İhsan Selim Baydaş ile bir araya geldi.

Ziyarette Bakan Bayraktar'a, Rize Milletvekili Muhammed Avcı, Rize Belediyesi Başkan Vekili Muhittin Aydın Bilsel, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yusuf Yılmaz, Vali Yardımcıları Murat Öztürk ve Hatice Cemre İncesu, İl Genel Meclis Başkanı Ali İmran Büyük, AK Parti İl Başkan Vekili Yunus Çoruh, kurum müdürleri ve daire amirleri eşlik etti.

Vali Baydaş, Bakan Bayraktar'a, Bakanlığın Rize’deki çalışmaları hakkında bilgi verdi. Görüşme sırasında Rize’nin enerji alanındaki sorunları ve talepleri detaylı olarak değerlendirildi.

Bakan Bayraktar’ın Rize ziyareti kapsamında yapacağı diğer programların detayları merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER