© Haber Rize 2022

Bakan Tunç Erzurum’da

Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, Erzurum’a ziyaret gerçekleştirdi.

Bakan Tunç, Erzurum Valiliğini ziyaret ettiklerini belirterek, Erzurum’da yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldıklarını ve yatırım planlamaları üzerine değerlendirmelerde bulunduklarını bildirdi.

Erzurum Büyükşehir Belediyesine ziyaret gerçekleştiren Bakan Tunç ” Vatandaşlarımızın refahı ve şehrimizin her alanda daha ileriye taşınması için yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldık. Devam eden ve yeni projeler üzerine konuştuk. ” dedi.

”‘AK Parti Türkiye Buluşmaları’ programı kapsamında Erzurum’daki dava ve yol arkadaşlarıyla bir araya geldik” açıklamasını yapan Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, ”Milli Mücadele’nin kilit taşı, daima milli iradenin yanında olan güzel şehrimiz, ülkemiz ve milletimiz için yürüttüğümüz çalışmaları değerlendirdik. Türkiye Yüzyılı hedeflerimizi konuştuk. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğindeki AK Parti’mizin 22 yıldır iktidarda olmasını sağlayan milletimizdir, milletimizden kopmamasıdır. AK Parti, milletimizin kendisidir. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da milletimizin taleplerini dikkate alarak çalışacak, ülkemizi her alanda kalkındırmaya devam edeceğiz. ” ifadesini kullandı.

Hibya Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER