© Haber Rize 2022

BAŞKAN ERENOĞLU, 30 AĞUSTOS YENİDEN DİRİLİŞİN EN ÖNEMLİ ADIMI"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu, 30 Ağustos Zafer Bayramı nedeniyle mesaj yayımladı. Erenoğlu mesajında, büyük zaferin yıl dönümünde başta Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere Kurtuluş Savaşı şehit ve gazilerini rahmet ve minnetle andıklarını belirtti.

Ulusal kurtuluş mücadelesinin mihenk taşlarından 30 Ağustos zaferinin 100. yılını yeni başarılarla taçlandırmanın gururunu yaşadıklarını ifade eden Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Dilovası İlçe Başkanı Gökalp Erenoğlu, yayımladığı mesajında şunları kaydetti:

"Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün liderliğinde başlatılan Milli Mücadele'nin, 30 Ağustos Başkomutanlık Meydan Muharebesi ile kesin ve kalıcı zaferle taçlanmış, bu toprakların ezeli ve ebedi vatanımız olduğu tüm dünyaya bir kez daha ilan edilmiştir. 30 Ağustos ulusumuzun yeniden dirilişi ve Türkiye Cumhuriyeti'nin uluslararası alanda kabul görmesinin en önemli adımıdır. Onurla ve gururla 100. yıl dönümünü kutladığımız 30 Ağustos Zaferi, tarihin hiçbir döneminde esareti kabul etmeyen ve şartlar ne olursa olsun bağımsızlığından, vatanından ve bayrağından vazgeçmeyen bir millet olduğumuzun kanıtıdır. Bu duygu ve düşüncelerle, tarihi şanlı zaferlerle dolu olan büyük Türk milletimizin 30 Ağustos Zafer Bayramı'nı kutluyor, bu zaferi bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehit ve gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum."

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER