© Haber Rize 2022

Çaykur Rizespor - Antalyaspor maçını Burak Pakkan yönetecek

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında 4 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Çaykur Didi Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaşacak. Son beş maçında gol atamadan kaybeden Rizespor, galip gelerek kötü gidişata son vermek istiyor. Maçın hakemi Burak Pakkan olurken, yardımcı hakemler Anıl Usta ve Mert Bulut, 4. hakem ise Mustafa Kürşad Filiz olarak belirlendi.

Çaykur Rizespor, 8. Hafta Maçına Hazırlanıyor

Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig'in 8. haftasında, 4 Ekim Cuma günü saat 20.00'de Çaykur Didi Stadı'nda Antalyaspor ile karşılaşacak. Son beş maçında gol atamadan mağlup olan yeşil-mavili ekip, bu zorlu mücadelede galip gelerek kötü gidişata son vermek istiyor.

Karşılaşmanın hakemliğini Ankara bölgesinden Burak Pakkan yapacak. Pakkan'ın yardımcıları ise yine Ankara bölgesinden Anıl Usta ve Adana bölgesinden Mert Bulut olacak. Maçın 4. hakemi olarak ise İstanbul bölgesinden Mustafa Kürşad Filiz görev alacak.

Rizespor, taraftarının desteğiyle bu maçtan 3 puanla ayrılmayı hedefliyor. Takım, antrenmanlarına devam ederken, teknik ekip ve oyuncular, Antalyaspor karşısında etkili bir performans sergileyerek ligdeki kötü gidişatlarını tersine çevirmeyi umuyor.

8. HAFTANIN PROGRAMI VE GÖREV ALACAK HAKEMLER:

4 Ekim Cuma

20.00 Çaykur Rizespor-Antalyaspor: Burak Pakkan

5 Ekim Cumartesi

13.30 Kasımpaşa-Bodrum FK: Direnç Tonusluoğlu

16.00 Göztepe-Sivasspor: Ali Şansalan

19.00 Başakşehir-Kayserispor: Yasin Kol

19.00 Hatayspor-Trabzonspor: Kadir Sağlam

6 Ekim Pazar

13.30 Konyaspor-Eyüpspor: Erkan Özdamar

16.00 Adana Demirspor-Samsunspor: Alper Akarsu

19.00 Galatasaray-Alanyaspor: Mehmet Türkmen

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER