© Haber Rize 2022

Çaykur Rizespor, Gökhan Akkan ile Yolu Devam Ediyor

Çaykur Rizespor, sözleşmesi sona eren kaleci Gökhan Akkan ile 1 yıllık yeni sözleşme imzaladı. 29 yaşındaki milli file bekçisi, Slovenya kampına katıldı ve önümüzdeki günlerde imza töreni düzenlenecek. Akkan, 8 sezondur Rizespor'un kalesini koruyor.

Çaykur Rizespor, Gökhan Akkan ile Yolu 1 Yıl Daha Devam

Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, sözleşmesi sona eren milli kaleci Gökhan Akkan ile yeniden anlaşma sağladı. 29 yaşındaki tecrübeli file bekçisi ile 1 yıllık yeni bir sözleşme imzalandı. 

Rizespor'dan yapılan açıklamada, "Çaykur Rizespor’umuz, sözleşmesi sona eren kaleci Gökhan Akkan ile yeniden anlaşmaya vardı. Takımımızın Slovenya kampına katılan Gökhan Akkan, önümüzdeki günlerde düzenlenecek imza töreniyle kendisini yeniden 1 yıllığına yeşil-mavili renklerimize bağlayan sözleşmeyi imzalayacak. Kalecimiz Gökhan Akkan’a yeniden ‘hoş geldin’ diyor, başarılar diliyoruz." ifadelerine yer verildi.

Gökhan Akkan, 8 sezondur Rizespor'un kalesini başarıyla koruyor ve kulüpteki uzun süreli varlığı, taraftarlar tarafından büyük takdirle karşılanıyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER