© Haber Rize 2022

Çaykur Rizespor, Kaleci Transferi İçin Ivo Grbic ile Anlaştı

Çaykur Rizespor, Sheffield United'ın Hırvat kalecisi Ivo Grbic'in kiralık transferi için büyük ölçüde anlaşma sağladı. Grbic transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda kulüp, alternatif bir yabancı kaleciyle görüşmelere başlayacak. Grbic, geçen sezon Premier Lig'de 9 maçta forma giydi.

Çaykur Rizespor, Transfer Döneminde Kaleye Takviye Yapmaya Hazırlanıyor

Trendyol Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yaz transfer dönemi çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Karadeniz temsilcisi, kaleci pozisyonuna önemli bir transfer yapma hazırlığında.

Ivo Grbic Transferinde Anlaşma Sağlanmak Üzere

Yeşil-mavili ekip, Championship takımlarından Sheffield United'ın Hırvat kalecisi Ivo Grbic'in kiralık transferi için büyük ölçüde anlaşmaya vardı. Kulüp yetkililerinin Sheffield United ile masaya oturduğu ve transfer görüşmelerinde son aşamaya gelindiği öğrenildi.

Alternatif Plan Hazır

Grbic transferinin olumsuz sonuçlanması durumunda ise Çaykur Rizespor, B planını devreye sokacak. Yönetimin, farklı bir yabancı kaleciyle görüşmelere başlayacağı belirtiliyor.

Ivo Grbic’in Performansı

28 yaşındaki Hırvat kaleci, geçtiğimiz sezon Premier Lig'de 9 maçta forma giyerek toplam 772 dakika sahada kaldı. Bu süreçte kalesinde 25 gol gören Grbic, yeni sezonda Çaykur Rizespor’un savunmasını güçlendirmek için önemli bir aday olarak öne çıkıyor. 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER