© Haber Rize 2022

Düzce’de beton mikseri ile otomobil çarpıştı sürücüsü öldü

Düzce'de, D655 Batı Karadeniz bağlantı yolunda Y.Y. yönetimindeki beton mikseri kontrolden çıkarak Yüksel Karadeniz'in kullandığı otomobile çarptı. Kazada Karadeniz hayatını kaybetti, mikser sürücüsü yaralandı. Olay yerine gelen ekiplerin incelemesi sonrası Karadeniz’in cesedi morga, yaralı sürücü ise hastaneye kaldırıldı.

Düzce'de, D655 Batı Karadeniz bağlantı yolunun Akçakoca istikametinde meydana gelen kazada, bir beton mikseri ile otomobil çarpıştı. Kaza, Y.Y. yönetimindeki 81 BU 895 plakalı beton mikserinin Düzköy mevkisinde kontrolden çıkarak karşı şeride geçmesi ve Yüksel Karadeniz idaresindeki 81 AAP 253 plakalı otomobille çarpışması sonucunda gerçekleşti. Çarpışmanın ardından beton mikseri, boş bir su kanalını aşarak ağaçlık alana girdi.

Olay yerine jandarma, sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerinin yaptığı incelemede, otomobil sürücüsü Yüksel Karadeniz'in hayatını kaybettiği belirlendi. Karadeniz’in cesedi, savcılık incelemesinin ardından Düzce Üniversitesi Tıp Fakültesi Eğitim Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Yaralanan beton mikseri sürücüsü de ambulansla aynı hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER