© Haber Rize 2022

Elektrik akımına kapılarak ölen İnanç Öktemay'ın 10 yıl önceki paylaşımı gündem oldu

İzmir'in Alsancak semtinde şiddetli yağmur sonrası elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz ve yardım etmeye çalışan İnanç Öktemay'ın hayatını kaybetmesi büyük üzüntü yarattı. Öktemay'ın daha önce yapmış olduğu bir sosyal medya paylaşımı da tekrar gündeme geldi. Olayın ardından Pamukkale Belediye Başkanı'nın akrabası olduğu öğrenilen Öktemay için acı ifadeler kullanıldı ve hukuki sürecin takip edileceği belirtildi.

İzmir'de Elektrik Akımına Kapılan İki Kişinin Ölümü Büyük Üzüntü Yarattı

İzmir'in Alsancak semtinde dün akşam saatlerinde meydana gelen şiddetli yağmur, bir trajediye sebep oldu. Yağmurun etkisiyle su birikintileri oluşan bölgede, elektrik kaçağına kapılan iki kişi hayatını kaybetti. Olayda hayatını kaybedenlerden biri, yolun karşısına geçmeye çalışırken dışarıda olduğu görülen bir kablodan yayılan elektrik akımına kapılan Özge Ceren Deniz oldu. Deniz'i kurtarmak isteyen İnanç Öktemay da aynı akımdan etkilendi ve hayatını kaybetti.

İnanç Öktemay'ın ölümü, sosyal medyada da geniş yankı uyandırdı. Öktemay'ın uzun yıllar önce yapmış olduğu bir paylaşım, olayın ardından tekrar gündeme geldi. Paylaşımında, "Bir ülkeyi tanımak için, o ülkede insanların nasıl öldüğüne bakın" şeklinde bir ifade kullanmıştı.

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur'un akrabası olan İnanç Öktemay'ın cenaze törenine katılmak üzere İzmir'e geldiği öğrenildi. Başkan Ertemur, acı olayla ilgili olarak şunları dile getirdi: "Canım ciğerim. Elimde büyüyen yavrumuz. Acı bir olay. Ülkemizde ölümler bu kadar ucuz olmamalı. Sorumlular bulunup yargılanmalı. Bu olayın takipçisi olacağız. İki tane yavru. Aileler perişan. Başınız sağ olsun."

Olayın hukuki boyutunun da takip edileceği belirtildi. İzmir genelinde elektrik güvenliği konusunda daha sıkı önlemler alınması gerektiği vurgulandı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER