© Haber Rize 2022

Erdoğan: Horoz dövüşünün bile bir adabı var ama muhalefetin kavgasında o bile yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli'deki mitingde muhalefetin tutumunu eleştirerek, onların kavgasının dahi bir adabı olmadığını belirtti. Ayrıca, muhalefetin projeleriyle alay ettiğini ve Türkiye'nin gücünü hafife aldığını söyledi. Erdoğan ayrıca, 2028 yılında Milli Muharip Uçak KAAN'ın Hava Kuvvetlerine katılmasının planlandığını ve bu projenin başarıyla tamamlanacağını vurguladı.

Erdoğan: Muhalefetin Kavgasında Dahi Bir Adabı Yok

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Denizli 29 Ekim Bulvarı'nda düzenlenen mitinge katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Erdoğan'ın konuşmasında, muhalefetin tutumunu eleştirerek, "Horoz dövüşünün bile bir adabı var ama muhalefetin kavgasında o bile yok. Dün iltifat yağmuruna tuttuklarına bugün en ağır hakaretleri savuruyorlar." şeklinde ifadeler kullandı.

Erdoğan, muhalefetin projeleriyle alay ettiğini belirterek, "Ne dediler kalorifer peteği, süpürge sapı. Kendi akıllarınca projelerimizle dalga geçtiler." dedi ve Türkiye'nin gücünü hafife almak isteyenlere karşı kararlı olduklarını vurguladı.

Ayrıca, 2028 yılı sonunda Milli Muharip Uçak KAAN'ın Hava Kuvvetlerine katılmasının planlandığını açıklayarak, "Varsın birileri, 'yapamazsınız, başaramazsınız' demeye devam etsin. Ne derseniz deyin, yaptık, gökle buluşturduk." diyerek projenin önemine vurgu yaptı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Denizli'deki mitingdeki konuşması, hem muhalefetin eleştirisi hem de ülkenin milli savunma projelerine ilişkin önemli bir değerlendirme içeriyordu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER