© Haber Rize 2022

Fenerbahçe Galatasaray maçı canlı yayın izle

Fenerbahçe ile Galatasaray arasında bugün oynanacak kritik derbi, Bein Sports 1 ekranlarında saat 20.00'de canlı yayınlanacak. Fenerbahçe'nin teknik direktörü Mourinho, sarı-lacivertli ekiple ilk derbisine çıkacak. Galatasaray'ın yıldızı Batshuayi ise sahaya çıkarsa Fenerbahçe'ye karşı ilk kez sarı-kırmızılı formayla oynayacak. Kadıköy'de uzun süredir rakibine karşı üstünlük kuran Fenerbahçe, son 10 maçta Galatasaray ile 3 galibiyet, 4 beraberlik aldı.

Bugün futbolseverler zirve yarışını yakından ilgilendiren dev derbiye kilitlenecek. Fenerbahçe ile Galatasaray arasında oynanacak mücadele, Bein Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Maçın hakemliğini Atilla Karaoğlan üstlenirken, yardımcılarıyla birlikte zorlu karşılaşmada görev yapacak. Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü José Mourinho, sarı-lacivertli ekibin başında ilk derbisine çıkacak. Galatasaray’ın golcüsü Michy Batshuayi ise forma giymesi halinde, Fenerbahçe'ye karşı ilk kez sarı-kırmızılı forma ile sahada olacak.

Kadıköy’deki Derbi Rekabeti

Fenerbahçe, 2000'li yılların başından itibaren Kadıköy'de Galatasaray’a karşı büyük bir üstünlük kurdu. Sarı-lacivertliler, 22 Aralık 1999’da 2-1 kaybettikleri maçın ardından Kadıköy'de 23 derbide rakibine mağlup olmadı. Bu karşılaşmaların 20’si Süper Lig, 3’ü ise Türkiye Kupası’nda oynandı. Fenerbahçe, 23 maçlık seride 15 galibiyet elde ederken, 8 maç da berabere sonuçlandı. Galatasaray, bu seriyi 23 Şubat 2020’de 3-1'lik galibiyetle sonlandırdı. İki ezeli rakibin Kadıköy'deki son 10 lig maçında ise 3’er galibiyet alırken, 4 karşılaşma beraberlikle tamamlandı.

Tüm futbolseverler, bu tarihi mücadeleyi Bein Sports 1 ekranlarından saat 20.00'de canlı izleyebilecek.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER