© Haber Rize 2022

Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarına Rizespor taraftarları engel oldu

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor'u 3-1 yenerek lig şampiyonu oldu. Şampiyonluk coşkusunu kutlamak için Rize'de bulunan Galatasaray taraftarları, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Rizespor taraftarlarıyla karşılaştı. Ancak, polis müdahalesiyle gerginlik büyümeden önlendi. Taraftarlar, Memişağa Parkı'nda kısa bir kutlama yaptıktan sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. Bu şekilde şampiyonluk kutlamaları sükûnet içinde sona erdi.

Galatasaray, Süper Lig'in son haftasında deplasmanda Konyaspor ile karşılaştı ve mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrılarak lig şampiyonluğunu ilan etti.

Şampiyonluk coşkusunu yaşamak için Rize'de bulunan sarı-kırmızılı taraftarlar, sokaklara dökülerek zaferlerini kutlamak istediler. Ancak, 15 Temmuz Demokrasi ve Cumhuriyet Meydanı'nda Rizespor taraftarlarıyla karşılaştılar. İki taraftar grubu arasında gerginlik yaşandı ancak polis ekipleri zamanında müdahale ederek olayın büyümesini engelledi.

Meydanı terk eden Galatasaray taraftarları, Memişağa Parkı'nda kısa süreli bir kutlama gerçekleştirdikten sonra olaysız bir şekilde dağıldılar. Bu sayede şampiyonluk kutlamaları sükûnet içerisinde sona erdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER