© Haber Rize 2022

Gergerlioğlu : "Burada bir insanlık ayıbı yatıyor"

Tüm dünya çok iyi bilsin; burada biz milletvekillerini hukuksuzca 50 metre iteleyebilirler ama bu insanlık ayıbının üzerini örtemezler.

Değerli arkadaşlar ben size günün özetini söyleyeyim; bakın buradan tüm Türkiye ve dünya duysun! Burada Newala Qasaba'da (Kasaplar Deresi) Halkların Demokratik Partisi'nin 7 milletvekili ve yöneticileri açıklama yapmak istedi ve şu gördüğünüz AKP- MHP Cumhur Zulüm İttifakı'nın yetkilileri tarafından engellendi! Şunu tüm dünya çok iyi bilsin; burada biz milletvekillerini hukuksuzca 50 metre iteleyebilirler ama bu insanlık ayıbının üzerini örtemezler. Bugün örtemeyecekleri ortaya çıktı! Sen bizi 50 metre itelesen ne olur?

Burada bir insanlık ayıbı yatıyor.

Burada bir insanlık ayıbı yatıyor. Bu dereyi sen hangi villa ile hangi ayıpla örtmeye çalışıyorsun? Dereyi görmemizi, göstermemizi engelleme gibi komik bir çaba içinde olduğunu buradan tüm medyaya duyurmaya çalışalım. Burada bugün böyle bir ayıp yaşandı! Anayasal olarak tüm Türkiye'nin milletvekili olan 7 milletvekili bugün darp edilerek, ite kaka ileri sürülerek Kasaplar Deresi'nin ayıbı örtülmeye çalışıldı ama biz bu ayıbı örttürmeyeceğiz bunu da herkes çok iyi bilsin.

Bir gün bu ülkeye de hukuk gelir, bunu da herkes çok iyi bilsin.

Buradan tüm Türkiye'ye, tüm dünyaya bunu duyuruyoruz. Biz bu hassasiyeti devam ettireceğiz ve herkeste şunu iyi bilsin ki buradaki tüm polisler de şunu çok iyi bilsin; amirlerinin hukuksuz, Anayasayı çiğneyen emirlerine uydular bugün! Bunun mutlaka hukuken Anayasal olarak da karşılığı vardır! Bir gün bu ülkeye de hukuk gelir, bunu da herkes çok iyi bilsin.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER