© Haber Rize 2022

Görgün: Yerli ve milli teknolojilerimizle daha güçlü Türkiye için çalışıyoruz

Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın 37’nci yıl dönümü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Savunma Sanayii Başkanı Haluk Görgün, Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfının tam 37 yıldır milletin gücünü arkasına alarak, Türkiye’nin savunma sanayiinde destanlar yazdığını belirterek, ”Bu büyük yürüyüş, sadece savunma sanayiine değil, bir milletin özgürlüğe ve bağımsızlığa olan inancının bir simgesi. Yerli ve milli teknolojilerimizle her geçen gün daha güçlü, daha bağımsız bir Türkiye için çalışıyoruz ve biliyoruz ki, bu azimle geleceği hep birlikte inşa edeceğiz.” açıklamasını yaptı.

”Bu kutlu yolculukta, yalnızca bugünü değil, yarının güvenliğini de sağlamak adına attığımız her adım, milletimizin desteğiyle daha da anlam kazanıyor.” diyen Görgün, ”Bizler, bu vatan için durmaksızın çalışırken, sizlerden aldığımız güçle yeniliklere ve başarılara imza atıyoruz. Birlikte başardık, başaracağız ve hep birlikte daha büyük hedeflere yürüyeceğiz. Sizleri de bu büyük gurura ortak olmaya ve Vakfımızın 37. yılına özel hazırladığımız filmimizi izlemeye davet ediyorum. ” dedi.

Hibya Haber Ajansı

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER