© Haber Rize 2022

Mersin'de çöp konteynerinde bebek cesedi bulundu: 2 kişi tutuklandı

Mersin'in Mut ilçesinde bir çöp konteynerinde bebek cesedi bulunmasıyla ilgili gözaltına alınan anne Y.Ç. ile anne ve babası adliyeye sevk edildi. Olay, atık toplayan Cennet B.'nin cesedi fark edip yetkililere bildirmesiyle ortaya çıktı. Bebeğin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Mersin'in Mut ilçesinde çöp konteynerinde bulunan bebek cesediyle ilgili soruşturma kapsamında gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi. İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Meydan Mahallesi'nde atık toplayan Cennet B. (50) tarafından poşet içinde fark edilen bebek cesedi hakkında başlattığı soruşturmayı tamamladı. Yapılan incelemelerde, bebeğin annesinin Y.Ç. olduğu ve Akdeniz ilçesindeki ailesinin evinde bulunduğu belirlendi. 

Polis ekipleri, Y.Ç. ile birlikte annesi F.Ç. ve babası M.Ç.'yi de gözaltına aldı. Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından Mut Adliyesine sevk edildi. Olay yerinde yapılan incelemeler sonucunda kız bebeğin cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. 

Bebeği bulan Cennet B., olayı fark ettikten sonra durumu hemen 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdiğini ve büyük bir üzüntü ile şaşkınlık yaşadığını ifade etti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER