© Haber Rize 2022

Narin Güran cinayeti soruşturmasında 1 kişi daha gözaltına alındı

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde 19 gün önce kaybolan ve cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran'ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Yeni gelişmelere göre, amca Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran gözaltına alındı. Soruşturmada tutuklu sayısı 10'a yükseldi. Yüksel Güran, Enes Güran, Fuat Güran ve diğer bazı şüpheliler tutuklanırken, 15 yaşından küçük bir işçi adli kontrolle serbest bırakıldı.

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesi Tavşantepe Mahallesi'nde kaybolduktan 19 gün sonra cansız bedeni bulunan 8 yaşındaki Narin Güran’ın ölümüyle ilgili soruşturma devam ediyor. Halk TV'nin haberine göre, soruşturma kapsamında Narin Güran'ın amcası Fuat Güran'ın eşi Hediye Güran ilk kez gözaltına alındı.

Tutuklu Sayısı 10’a Yükseldi

Soruşturmada adliyede ifadesi alınan ve tutuklama talebiyle mahkemeye sevk edilen 9 şüpheliden Narin’in annesi Yüksel Güran (44), ağabeyi Enes Güran (18), amcası Fuat Güran (42), kuzeni Muhammed Kaya, yengesi Maşallah Güran (46) ve kızı Birsen Güran (19), halasının eşi Mehmet Şevket Kaya, tutuklu amca Salim Güran’ın işçileri Mehmet Selim Atasoy (40) tutuklandı. 15 yaşından küçük olan diğer işçi R.A. ise yaşından dolayı adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Narin Güran’ın öldürülmesiyle ilgili olarak 2 Eylül'de gözaltına alınan amca Salim Güran ve Narin’in cansız bedeninin bulunmasının ardından gözaltına alınan komşusu Nevzat Bahtiyar, 11 Eylül'de tutuklanmıştı. Böylece olayla ilgili tutuklu sayısı 10’a çıktı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER