© Haber Rize 2022

Narin'in otopsi işlemi tamamlandı, Bakan Tunç'tan açıklama geldi: 'Kimyasal, biyolojik ve patolojik inceleme gerekli'

Diyarbakır’da 21 Ağustos’tan beri kayıp olan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni dün Eğertutmaz Deresi’nde bulundu. Otopsi işlemi tamamlanan Narin'in kesin ölüm nedeni için Diyarbakır ve İstanbul Adli Tıp Kurumları tarafından detaylı incelemeler yapılacak. Olayla ilgili soruşturma kapsamında şu ana kadar 24 kişi gözaltına alındı.

Diyarbakır’da Kayıp Narin Güran’ın Cansız Bedeni Bulundu: Soruşturma Derinleştiriliyor

Diyarbakır’da kaybolan 8 yaşındaki Narin Güran’ın cansız bedeni, 21 Ağustos’tan bu yana devam eden arama çalışmaları sonucu dün Eğertutmaz Deresi'nde çuval içerisinde bulundu. Narin'in otopsi işlemi Diyarbakır Adli Tıp Kurumu’nda tamamlandı. Adalet Bakanı Yılmaz Tunç, olayla ilgili yapılan otopsinin ardından alınan örneklerin Diyarbakır ve İstanbul Adli Tıp Kurumları tarafından inceleneceğini ve kesin ölüm sebebine ilişkin raporun hazırlanacağını açıkladı.

Bakan Tunç, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, Diyarbakır Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın titizlikle sürdürüldüğünü belirtti. Bakan, "Her ayrıntı tek tek incelenmekte olup, soruşturma kapsamında gözaltına alınan kişi sayısı 24'e yükselmiştir. Narin evladımızın ölümüne sebep olanlar adalet önünde hesap vereceklerdir," dedi.

Soruşturma kapsamında şu ana kadar 24 kişi gözaltına alındı ve adli makamlar olayın aydınlatılması için çalışmalarını sürdürüyor. Narin Güran’ın ölümü, Diyarbakır’da büyük bir üzüntüye sebep oldu.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER