© Haber Rize 2022

Rize’de eski belediye başkanının öldüğü kavga güvenlik kamera görüntüleri

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, Tunca beldesi eski belediye başkanı Ahmet Naci Aytemiz, bir markette H.K. ve ağabeyi H.K.'nin saldırısına uğradı. Kavga caddeye taşınarak silahlı çatışmaya dönüştü ve H.K., Aytemiz'e ateş etti. Olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan Aytemiz, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kavganın görüntüleri güvenlik kameralarına yansırken, H.K. ve ağabeyi gözaltına alındı, bir kişinin ise arama çalışmaları sürüyor.

<

Eski Belediye Başkanının Hayatını Kaybettiği Kavganın Detayları Ortaya Çıktı

Rize'nin Ardeşen ilçesinde, Tunca beldesi eski belediye başkanı Ahmet Naci Aytemiz'in (56) vurularak hayatını kaybettiği olayın başlangıç görüntüleri ortaya çıktı. Olay, dün Merkez Mahallesi Atatürk Caddesi'nde saat 15.00 sıralarında meydana geldi.

Edinilen bilgilere göre, eski Tunca Belde Belediye Başkanı Ahmet Naci Aytemiz, bir markette bulunduğu sırada H.K. ve ağabeyi H.K. aniden işletmeye girerek Aytemiz'e saldırmaya başladılar. H.K., belinden çıkardığı silahı Aytemiz'e doğrulttu ve gittikçe büyüyen kavga caddeye taşınarak silahlı çatışmaya dönüştü. H.K., silahıyla eski belediye başkanı Aytemiz'e ateş etti.

Olay yerine çok sayıda sağlık ve polis ekibi sevk edildi. İlk müdahalenin ardından Kaçkar Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Aytemiz, yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kavganın başlangıç anları ise bir marketin güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Silahlı kavgada omuzundan yaralanan ağabey H.K. ile bir kişi daha gözaltına alınırken, olayla ilgili bir kişinin arama çalışmaları devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER