© Haber Rize 2022

Rize'de yolun alt kesimine düşen otomobildeki 4 kişi yaralandı

Rize'de meydana gelen trafik kazasında, gece geç saatlerde Bilal Topçu'nun kontrolündeki bir otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu 4 kişi yaralandı. Kazada, Topçu'nun yanı sıra Coşkun Sarıhan, Elifnur Kızılpınar ve Fatma Nisa Gelircan da yaralandı. Yaralılar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Topçu'nun hayati tehlikesi bulunuyor. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Rize'de Trafik Kazasında 4 Yaralı: Hayati Tehlike Devam Ediyor

Rize'de meydana gelen trafik kazasında 4 kişi yaralandı. Olay, merkeze bağlı İslampaşa Mahallesi Lale Sokak mevkisinde, gece geç saatlerde gerçekleşti. Bilal Topçu'nun yönetimindeki 53 AAJ 444 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yolun alt kesimine düştü.

Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine, olay yerine polis ve 112 Acil Sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada, sürücü Bilal Topçu ile otomobilde bulunan Coşkun Sarıhan, Elifnur Kızılpınar ve Fatma Nisa Gelircan yaralandı.

Yaralılar, Recep Tayyip Erdoğan Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ancak, Bilal Topçu'nun hayati tehlikesi olduğu bildirildi. Kazayla ilgili detaylı inceleme başlatıldı ve soruşturma devam ediyor. Kamuoyuna gelişmelerle ilgili bilgilendirme yapılacak.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER