© Haber Rize 2022

Rizespor’da Kalıp Takımıma Faydalı Olmak İstiyorum

Çaykur Rizespor, Süper ligden küme düşmesine rağmen oyuncularına talipler artıyor. Bu kez Çaykur Rizespor’un genç oyuncularından Eren Karadağ’a TFF 1. Lig takımlarından birkaç kulübün teklifi olduğu ortaya çıktı

Çaykur Rizespor’da Gökhan Akkan, Tarık Çetin Yannick Bolasie, Emirhan Topçu’dan sonra Erene Karadağ’a da talipler gelmeye başladı. Yeşil mavililerin genç hücum oyuncusu Eren Karadağ ile geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Adanaspor’un yanı sıra Göztepe ve Altay’ ında yakından ilgilendiği ortaya çıktı. Önümüzdeki sezon yabancı kısıtlamasından ötürü yerli ve genç oyunculara yönelen yeşil mavililer tekliflere pek sıcak bakmadığı Eren Karadağ’ı kadroda tutmak istediği ifade ediliyor.

Çaykur Rizespor’un alt yapısında yetişen Eren Karadağ önceki sezon TFF 2.lig ekiplerinden Pazarspor’ da kiralık oynamış, attığı gollerle mavi beyazlı takımın gol yükünü çekmişti. Geçen sezonu da Adanaspor’da geçiren Eren Karadağ, Adanaspor’ da fazla forma şansı bulamamıştı. Yeşil mavili takımın alt yapısında yetiştiği için bu sezon başka bir takımı düşünmeyen Eren Karadağ Rizespor’da kalıp takımına faydalı olmak istediğini belirtti.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER