© Haber Rize 2022

Sakarya'daki makarna fabrikasındaki patlamada 1 kişinin yanmış cesedine ulaşıldı

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir makarna fabrikasında meydana gelen patlamada, itfaiye ekipleri içeride mahsur kalan bir kişinin yanmış cesedine ulaştı. Kimlik tespiti için DNA incelemesi yapılacak. Olayda 30 kişi yaralandı. Sakarya Valiliği, fabrika yetkililerinin içeride başka kimsenin bulunmadığını belirttiğini açıkladı.

Sakarya’nın Hendek ilçesinde bir makarna fabrikasında meydana gelen patlama sonrası bir kişinin yanmış cesedine ulaşıldı. Sakarya Valiliği tarafından yapılan açıklamada, olay sırasında fabrikada mahsur kalan kişinin kimliğinin DNA incelemesi sonucu belirleneceği ifade edildi.

Patlama sonrası çıkan yangında, itfaiye ekiplerinin yaptığı soğutma çalışmaları sırasında, fabrikada üst katlarda mahsur kalan bir kişinin cesedi bulundu. Olayda 30 kişi yaralanırken, hayatını kaybeden kişinin kimliği henüz belirlenemedi. Sakarya Valiliği’nin yazılı açıklamasında, "Bugün ilimiz Hendek ilçesinde bir fabrikada meydana gelen patlama sonrası yapılan soğutma çalışmaları esnasında bir vatandaşımızın cansız bedenine ulaşılmış olup, fabrika yetkililerince fabrika içerisinde herhangi bir vatandaşımızın/çalışanın bulunmadığı beyan edilmiştir" denildi. Patlama ile ilgili incelemeler devam ediyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER