© Haber Rize 2022

Solaryum salonu müdürünün 30 yıldır müşterilerini 'gözetlediği' ortaya çıktı

Tokyo'da bir solaryum salonunun 62 yaşındaki müdürü Hirotaka Yamamoto, müşterilerin uygunsuz görüntülerini gizlice çekmekten tutuklandı. 30 yıldır bu suçu işlediğini itiraf eden Yamamoto'nun telefonunda yaklaşık 400 kadın müşterinin uygunsuz fotoğrafları bulundu. Olay, bir müşterinin şüphelenerek cep telefonuyla kayıt alması sonucu ortaya çıktı.

Tokyo'da Şok Röntgencilik Skandalı: 62 Yaşındaki Solaryum Müdürü Tutuklandı

Tokyo'da bir solaryum salonunun 62 yaşındaki müdürü Hirotaka Yamamoto, müşterilerinin uygunsuz görüntülerini gizlice çektiği gerekçesiyle tutuklandı. Olayın, 6 Ağustos'ta salonu ziyaret eden bir kadın müşterinin dikkatli gözlemi sayesinde ortaya çıktığı bildirildi. Kadın, solaryum makinesini kullanırken odadaki perdelerin hareket ettiğini fark etti ve cep telefonunu perdelere doğru yerleştirerek görüntü almaya başladı. Görüntüleri incelediğinde perde arkasından fotoğraf ve video çekildiğini tespit eden kadın, durumu derhal polise bildirdi.

Yamamoto'nun ifadesinde, suçunu kabul ederek "Cinsel arzularımı tatmin etmek için beğendiğim müşterilerin görüntülerini kaydettim" dediği belirtildi. 30 yılı aşkın süredir bu suçları işlediğini itiraf eden Yamamoto, "Yakalanacağımı hiç düşünmemiştim" ifadelerini kullandı. Yamamoto'nun telefonunda yapılan incelemede, yaklaşık 400 kadın müşterinin uygunsuz görüntülerine rastlandı. Polis, olayla ilgili kapsamlı bir soruşturma başlattı.

Bu skandal, Japonya'da röntgencilik ve mahremiyet ihlalleri konusundaki endişeleri artırdı. Yamamoto'nun uzun yıllar süren bu davranışları, hem müşteriler hem de toplum için büyük bir şok etkisi yarattı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER