© Haber Rize 2022

Sydney'De Köpek Balığı Saldırısı Canlı Görüntülendi

Avusturalyada Denizde Dehşet!!!

Dün Avusturalya/Sydney  açıklarında bir Surfçü  köpekbalığı tarafından Parçalandı.Olayın ardından Sydney sahillerine birden fazla Güvenlik hattı kuruldu.
Sydney Haber Ajansları, ölümden bir Büyük Beyaz köpekbalığının sorumlu olduğunu söyledi. Sidney'in neredeyse altmış yıldır ilk kez Bir ölümcül Saldırı Yaşadığını Dile Getiren Yetkililer ,Bu olayın Sutherland Shire'dan Bondi'ye kadar olan Tüm sahillerin kapanmasına neden olduğunu Söyledi
DPI  Ajansının yaptığı açıklamada, "Görgü tanıkları da dahil olmak üzere halk tarafından sağlanan görüntülere dayanarak, köpekbalığı biyologları,  boyu 4 ila 5 metre arasında olduğu tahmin edilen beyaz köpekbalığının aranmasına devam edildiğini bildirdi.

Saldırıda Ağır yaralanan yüzücünün parçalanmış vücudu bugün öğleden saatlerinde Little Bay plajında bulundu. Yetkililer hemen ambulans çağırdı, fakat ağır yaralı  kurtarılamadı,köpek balığı saldırısı esnasında plajda yüzen ve kayalıklarda balık avlayan insanlar olaya Şahit Oldular ve Olayı Canlı Görüntülediler olay sonrası yakındaki kayalarda balık avlayan başka bir tanık, yüzücünün bir dalgıç giysisi giydiğini ve büyük bir köpekbalığı tarafından sörfün altında sürüklendiğini ve saldırının birkaç saniye sürdüğünü sörfçünün ilk başta çok bağırdığını daha sonra Köpek balığı tarafından suyun altına Çekildiğini ve Etrafın bir anda kan gölüne Dönüştüğünü Söyledi.

Yetkililer Ölen Kişinin Kimliğini Henüz Belirliyemedi ve Ölen Surfçü'nün 30-35 Yaşlarında Siyah Dalgıç Elbiseli ve Başka bir Bölgeden Buraya Surf için Geldiğini Belirtti.

 

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER