© Haber Rize 2022

UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu eşleşmeleri belli oldu

Avrupa Konferans Ligi'nde son 16 turu için Nyon'daki UEFA Genel Merkezi'nde kura çekimi yapıldı. Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, Union Saint-Gilloise takımıyla eşleşti.

Avrupa Futbolu'nun kulüp düzeyindeki üç numaralı turnuvası Avrupa Konferans Ligi'nde heyecan dorukta! Nyon'daki UEFA Genel Merkezi'nde gerçekleştirilen kura çekimiyle eşleşmeler belli oldu. Türkiye'yi temsil eden Fenerbahçe, Belçika'nın Union Saint-Gilloise takımıyla karşılaşacak.

İşte son 16 turunda oluşan eşleşmeler:

Servette (İsviçre) - Viktoria Plzen (Çekya) Ajax (Hollanda) - Aston Villa (İngiltere) Molde (Norveç) - Club Brugge (Belçika) Union Saint-Gilloise (Belçika) - Fenerbahçe (Türkiye) Dinamo Zagreb (Hırvatistan) - PAOK (Yunanistan) Sturm Graz (Avusturya) - Lille (Fransa) Maccabi Haifa (İsrail) - Fiorentina (İtalya) Olympiakos (Yunanistan) - Maccabi Tel Aviv (İsrail)

İlk maçlar 7 Mart tarihinde, rövanşlar ise 14 Mart tarihinde oynanacak. Futbol severlerin heyecanla beklediği bu karşılaşmalar, Avrupa futbolunun yükselen yıldızlarını bir araya getirecek ve unutulmaz anlara sahne olacak. Takımların taraftarları ise destekleriyle bu mücadelelere renk katacaklar.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER