© Haber Rize 2022

Uyuşturucu Operasyonunda 35 Şahıs Yakalandı, 3 Kişi Tutuklandı

İl Emniyet Müdürlüğü, 13-30 Mayıs tarihleri arasında düzenlediği operasyonlarda uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan şahıs ve gruplara yönelik önemli başarılar elde etti. Yapılan aramalarda 251,95 gram sentetik kannabinoid (bonzai), 19,06 gram esrar, 4,31 gram skunk, 1,84 gram metamfetamin, 3 kök kenevir, 5 adet ecstasy hap, 2 ruhsatsız tabanca, 32 fişek ve 1 hassas terazi ele geçirildi.

İl Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile Mücadele Operasyonlarında Büyük Başarı Elde Etti

İl Emniyet Müdürlüğümüz, 13 Mayıs-30 Mayıs tarihleri arasında ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve ilimize uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi. Bu süreçte, çeşitli adreslere yapılan ikamet, üst ve araç aramalarında önemli miktarda uyuşturucu madde ve yasa dışı ekipman ele geçirildi.

Operasyonlarda ele geçirilen maddeler ve malzemeler şu şekilde:

- 251,95 gram Sentetik Kannabinoid (Bonzai) maddesi,
- 19,06 gram Esrar maddesi,
- 4,31 gram Skunk maddesi,
- 1,84 gram Metamfetamin maddesi,
- 3 kök Kenevir bitkisi,
- 5 adet Ecstasy hap,
- 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait 32 fişek,
- 1 adet hassas terazi.

Bu kapsamlı çalışmalar sonucunda, toplam 35 şahıs hakkında gerekli adli işlemler yapılmış olup, bu şahıslardan 3’ü Müdürlüğümüzdeki işlemlerinin ardından çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklanarak cezaevine teslim edilmiştir.

İl Emniyet Müdürlüğü olarak, ilimiz genelinde uyuşturucu ve uyarıcı maddelerle mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir. Toplumumuzun huzur ve güvenliğini sağlamak adına yürüttüğümüz bu çalışmalar, vatandaşlarımızın desteği ile daha da güçlü bir şekilde sürdürülecektir.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER