© Haber Rize 2022

Van Valisi Bilmez İş Yeri Yanan Esnafı Ziyaret Etti.

Van Valisi ve Büyükşehir Belediyesi Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, çıkan yangında iş yeri zarar gören esnafı ziyaret ederek, "geçmiş olsun" dileklerinde bulundu.
Belediyeden yapılan açıklamaya göre, kentte sabah saatlerinde bir iş yerinde çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alındı.
Vali Bilmez, yangının çıktığı Tuşba ilçesi Erciş yolundaki iş yerini ziyaret ederek, incelemelerde bulundu.
Yangınla ilgili itfaiye ekiplerinden bilgi alan Vali Bilmez, iş yeri sahibi ve çevredeki esnafa "geçmiş olsun" dileklerini iletti.
Açıklamada Vali Bilmez'in görüşlerine de yer verildi.

Yangına ilk anından itibaren müdahale edildiğini belirten Bilmez,

"Yangın çıkan iş yerinde patlayıcı ve yanıcı maddeler çok olduğu için yangın bir anda büyüyor. İtfaiye ekiplerimiz yangına 16 araç ile müdahale etti. Saat 04.30'da başlayan yangın 06.30'da kontrol altına alındı. Soğutma işlemleri halen devam ediyor. Alanda patlayıcı ve yanıcı madde bulunması ekiplerimizin işini zorluyor. Yangın yerinde gerekli inceleme ve araştırılmalar yapılıyor. İş yerlerinde ciddi hasar meydana gelmiş durumda. Çok şükür herhangi bir can kaybı yok. Sadece bir itfaiye erimizde hafif bir yaralanma var. Esnafımıza ve vatandaşımıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum."

dedi.

Vali Bilmez, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Mehmet Fatih Çelikel, Vali Yardımcısı ve Tuşba Kaymakamı Furkan Duman, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın ve beraberindekiler esnaf ve vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra olay yerinden ayrıldı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER