© Haber Rize 2022

Venca, Samsunspor Maçını Değerlendirdi

Çaykur Rizespor'un yeni transferi Vaclav Jurecka, Samsunspor maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu. Galatasaray karşısında yaşanan kaybın ardından taraftarlara moral vermek istediklerini belirten Jurecka, maçın zorlu geçeceğini ancak iyi savunma yapıp hücumda fırsatlar yaratacaklarını vurguladı. Ayrıca, lige alıştıkça performansının daha da artacağını ve gollerinin geleceğini ifade etti.

Venca, Samsunspor Maçı Öncesi Hedeflerini ve Beklentilerini Açıkladı

Trendyol Süper Lig’in 6. haftasında 22 Eylül Pazar günü saat 17:00’de Samsunspor ile karşılaşacak olan Çaykur Rizespor’da Vaclav Jurecka, önemli açıklamalarda bulundu.

Mehmet Cengiz Tesisleri'nde gazetecilerle bir araya gelen Jurecka, transferin son gününe kadar görüştüğünü belirterek, “Buraya geldiğim için mutluyum. Hayatımda yeni bir sayfa açtım.” dedi. Transfer öncesinde bazı kişilerle görüştüğünü ifade eden Venca, “Çaykur Rizespor hakkında Skoda’dan bilgi aldım. Buradaki şehri ve insanları sorduğumda çok olumlu konuştu. Buraya gelmemi kolaylaştırdı.” şeklinde konuştu.

Samsunspor maçıyla ilgili olarak Jurecka, “Önümüzde çok önemli bir maç var. Galatasaray’a karşı kaybettik ve evimizde oynuyoruz. Taraftarlarımıza Galatasaray maçının telafisi olarak bir hediye vermek istiyoruz. Bu maçı kazanmamız gerekiyor. Zorlu maç olacağına eminim ama iyi savunma yapıp hücumda fırsatlar oluşturup bu maçı kazanmak istiyoruz. Benim için her derbi maç özeldir. Çekya’da da aynı şekildeydi. Her derbide gol atmak isterim.” şeklinde konuştu.

Venca, lige alıştıkça daha iyi performans göstereceğine ve gollerin geleceğine inandığını belirterek, “Takım arkadaşlarımla kimyamı daha çok artırmam gerekiyor. Ondan sonra çok daha iyi olacağına ve gollerin geleceğine inanıyorum.” dedi.

Çaykur Rizespor taraftarlarının büyük umutlar beslediği bu önemli maç öncesinde, Venca’nın motivasyonu ve hedefleri büyük bir merakla bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER