© Haber Rize 2022

Yeniden Refah Partili Ömer Yıldız, Şarkıcı Gülşen'i ölümle tehdit etti!

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Yıldız, tutuklanan Gülşen'i ölümle tehdit etti. Yıldız, büyük tepki çeken paylaşımını kısa süre sonra sildi.

Yeniden Refah Partisi İlçe Başkanı Ömer Yıldız, yönelik sözleri nedeniyle hukuksuz şekilde tutuklanan sanatçı Gülşen'i hedef gösterdi. Yıldız, Twitter'da "Bu kadının katli vaciptir. Gülşen Tutuklansın" diyerek Gülşen'i hedef göstererek ölümle tehdit etti. Yıldız, büyük tepki çeken paylaşımını kısa süre sonra sildi. Ömer Yıldız'ın "Haddini aştın ecelin yaklaştı!!!" yazdığı tehdit mesajının ise hala sosyal medya paylaşımında yer aldığı görüldü. 

TEHDİT MESAJI HALA DURUYOR!

Ömer Yıldız'ın 25 Ağustos 2022'de yaptığı başka bir paylaşımla da Gülşen'i "Haddini aştın ecelin yaklaştı!!! Akıllı ol dindarlara dil uzatma!!! Hangi lağımda yüzmek istiyorsan yüz!!!" ifadeleriyle tehdit ve hakaret ettiği görüldü.

"GÜLŞEN'İ HEDEF GÖSTEREN YILDIZ TUTUKLANACAK MI?"

Kadın Meclisleri, Ömer Yıldız'a tepki göstererek "Yeniden Refah Partisi'nde görevli olan, Gülşen’in hayatını hedef gösteren Ömer Yıldız da tutuklanacak mı?" diye sordu.

Şarkıcı Gülşen, bir konserinde imam hatip liseliler hakkında yaptığı şakadan dolayı "halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama" gerekçesiyle tutuklanmıştı. AKP Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AKP Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş ve Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş da  Twitter hesaplarından yaptıkları açıklamalarla Gülşen’i hedef almıştı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER