© Haber Rize 2022

Yolda gördüğü ayı yavrusunu sütle besledi

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde, Gito Yaylası'ndan dönen Furkan Cihan, yol kenarında gördüğü ayı yavrusuna pet şişeyle süt verdi. Cihan'ın bu anları cep telefonuyla kaydedildi ve sosyal medyada büyük ilgi gördü. Cihan, "Hayallerimin arasında bir de küçük yavru ayı beslemek vardı." dedi. Olay, doğaya ve hayvanlara duyarlı yaklaşımıyla izleyenlerin kalbini ısıttı.

Gito Yaylası'ndan Dönerken Ayı Yavrusu Besledi

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesine bağlı Gito Yaylası'ndan dönen Furkan Cihan, yolda karşılaştığı ayı yavrusuna süt vererek unutulmaz bir an yaşadı. 

2 bin 70 rakımlı Gito Yaylası'ndan dönüş yolunda, aracının yanında bir ayı yavrusu olduğunu fark eden Cihan, hemen aracını durdurdu ve yavru ayının yanına gitti. Beraberinde taşıdığı pet şişeyi biberon gibi kullanarak yavru ayıya süt veren Cihan, bu sıcak anları cep telefonuyla kaydetti.

Görüntülerde, Cihan'ın "Hayallerimin arasında bir de küçük yavru ayı beslemek vardı." dediği duyuluyor. Bu anlamlı anlar, sosyal medyada da büyük ilgi gördü ve geniş bir kesim tarafından paylaşıldı. Furkan Cihan'ın doğaya ve hayvanlara olan bu duyarlı yaklaşımı, izleyenlerin kalbini ısıttı.

Doğayla iç içe olan Rize'nin Çamlıhemşin ilçesi, zaman zaman bu tür güzel ve unutulmaz anılara sahne olmaya devam ediyor. Ayı yavrusunun durumu hakkında ise yetkililerden herhangi bir açıklama yapılmadı.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER