© Haber Rize 2022

Zonguldak’tan kısa kısa

Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, Miraç Kandili dolayısıyla mesaj yayımladı.

Kantarcı, mesajında, insanlığın savaş denen vahşetle bir kez daha yüz yüze kaldığı, kıyımın, zorbalığın dünyaya hakim kılınmaya çalışıldığı günlerde mübarek Miraç Kandili'ni kutladıklarını belirtti.

Barışın, herkesin huzurunun, ekonomik, sosyal gelişiminin yegane teminatı olduğunu vurgulayan Kantarcı, "Bunun aksine hareket edenler, dünya durdukça lanetle anılmaya mahkumdur. Yüce Allah'ın, mübarek Miraç Kandili'nin yüzü suyu hürmetine tüm dünyaya aklıselimi hakim kılması, barış ve huzur sağlaması için dua ediyorum." ifadelerini kullandı.

GMİS Armutçuk Şubesi Taban Eğitim Semineri yapıldı

Genel Maden İşçileri Sendikası (GMİS) Armutçuk Şubesi Taban Eğitim Semineri düzenlendi.

GMİS Genel Başkanı Hakan Yeşil, yaptığı konuşmada, birkaç gün önce Ukrayna ve Rusya arasında başlayan sonucu belli olmayan, kazanımı olmayan, kaybedenin her zaman sivil halk olduğu savaşı şiddetle kınadığını belirtti.

Yıllarca mücadele içinde olduklarını aktaran Yeşil, şunları kaydetti:

"Sendikamız, hep mücadelenin içinde oldu. Sizler de bu mücadelenin neferleri oldunuz. Her daim kuruma, sendikanıza, işinize, emeğinize sahip çıkmak için mücadele ettiniz. Sendikanızın öncülüğünde her türlü organizasyonunun içinde oldunuz. 'Bunların daha iyisini nasıl yapabiliriz, arkadaşlarımızı daha iyi nasıl kaynaştırırız, değerli hocalarımızın bilgileriyle arkadaşlarımız sendikal anlamda neler yapabilir, bu birlikteliğe neler katabilir?' heyecanıyla bu seminerleri başlattık. Yine söylüyorum. Dört dörtlük, heyecanlı şekilde devam ediyoruz. İnşallah bunların daha iyisini ileriki zamanlarda yapmaya çalışacağız."

GMİS Genel Teşkilatlandırma ve Eğitim Sekreteri Tayfun Demir de sunum gerçekleştirdi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER