Rize
23 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Akşener: “İşgali sona erdiren İzmir, bu harami düzene son verecek”

Akşener: “İşgali sona erdiren İzmir, bu harami düzene son verecek”

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, konuşmasına,  “Atatürkümüzün hemşerileri, Zübeyde Hanım’ı bağrında taşıyan İzmir, ben Atatürk’ün hemşerisiyim, dolayısıyla Evladı Fatihan’ım, Çaka Bey’in bin yıl evvel fethettiği Çaka Bey’in İzmir’i. İşgali sona erdirip, İzmir işgal edildiği için Atatürk’ümüzü Samsun’a gönderen İzmir ve Türkiye’nin kurtulmasını, Türk Milleti’nin refaha, feraha erişinin son noktası İzmir. Selam olsun sizlere!” sözleriyle başladı.

“İzmir insanlara gavur olmamayı öğreten şehirdir”

İktidar mensuplarının İzmir’e karşı; “Gavur İzmir” sözlerini hatırlatan Akşener, “Çaka Bey’in İzmir’i tarih bilgisi olmayanlardan; ‘Gavur İzmir’ ilan edildi. Tarihinizi bilmezseniz bir şehre bunu dersiniz. Ama İzmir insanlara gavur olmamayı öğreten şehirdir.” dedi.

“İşgali sona erdiren İzmir, bu harami düzene son verecek”

AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım’ın “işgalci” sözlerine atıf yapan Akşener  "İzmir bize hani 14 Mayıs gecesi eğer biz kazanırsak işgalci olacakmışız ya. İşgali sona erdiren İzmir, bugün burada gördüğüm İzmir, kararını vermiş. Atatürk’ümüzün bıraktığı emanete sahip çıkan İzmir; bizi istismar eden, milletimizi bölüp parçalayan ve vatandaşlık satan, on milyon Suriyeliyi ülkemize dolduran bu harami düzene son verecek.” diye konuştu.

“Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi seçmeninden her aileden bir oy istiyorum”

Akşener, konuşmasına İYİ Partililerin hem İYİ Parti’ye hem Kılıçdaroğlu’na oy vereceğini dile getirip, CHP seçmenine seslenerek; ‘’Özellikle Cumhuriyet Halk Partisi seçmeninden size saygım sonsuz ama her aileden bir oy istiyorum. Çünkü şu ana kadar en fazla eziyet gören benim. Bana söylenenler hiç kimseye söylenmedi. Bir anaya bir babaanneye bir eşe söylenmeyecek ne varsa söylendi.” ifadelerini kullandı.

“Duy Recep Bey, duy. Emekliye sevk edildin”

 13. Cumhurbaşkanı’nın Kemal Kılıçdaroğlu olacağını ve Meclis’te İYİ Parti’nin oy oranının yüksek olacağını ileri süren Akşener, konuşmasını şu sözlerle tamamladı:

“Biz tam İzmirlilerin, Hasan Tahsin’in yaptığı gibi ilk kurşunu atan; kalbini, hayatını her şeyini ortaya koyan Hasan Tahsin’in evlatları, Atatürk’ün evlatları olarak ne diyoruz biliyor musunuz? ‘Kahrolsun istibdat, yaşasın hürriyet!’ Duy Recep Bey, duy. Emekliye sevk edildin!”

meral akşener

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!