Rize
20 Eylül, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Bakan Memişoğlu: Bu ülke, gazilerimize çok şey borçlu

Bakan Memişoğlu: Bu ülke, gazilerimize çok şey borçlu
Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazileri ziyaret etti.

Sağlık Bakanı Prof. Dr. Kemal Memişoğlu, 19 Eylül Gaziler Günü kapsamında Sağlık Bilimleri Üniversitesi Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören gazileri ziyaret etti.

Hastanede tedavi gören gazilerin sağlık durumlarıyla ilgili bilgi alan Bakan Memişoğlu, gaziler ve gazilerin aileleriyle birlikte hastane bahçesinde kahvaltı yaptı, gazilerle sohbet ederek kendilerine geçmiş olsun dileklerini iletti.

Memişoğlu, Gaziler Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yaptığı konuşmada, ”Bugün sizlerle beraber olmaktan gurur duyuyorum. Bu vatan, milletimiz sizlerle gurur duyuyor. Bu ülkeyi bize emanet eden şehitlerimizden Allah razı olsun, onlara Allah’tan gani gani rahmet, sizlere acil şifalar diliyorum. Bu vatanı bize emanet eden, vatanımızın bizde kalmasını sağlayan sizlere çok teşekkür ediyorum. Sizler bizim baş tacımızsınız. Bu ülkenin nasıl kazanıldığını, nasıl korunduğunu her bir vatandaşın bilmesi gerekiyor. Bu ülke, bizler size çok şey borçluyuz. O borcu tam olarak ödeyemezsek de elimizden geleni yapacağız. Şunu da söylemeliyim, bu hastaneyi yapanlardan, bu hizmeti sağlayanlardan Allah razı olsun, çok güzel bir hastane, vizyoner bir yer, emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” dedi.

Sağlık Bakanı Memişoğlu, Hastanede Gazi Recep Yavuz’un filografi sergisini ziyaret etti, sergideki eserleri için kendisini tebrik etti. Gazi Recep Yavuz, Hastane çalışanlarıyla aile gibi olduklarını belirterek bu tip sanatsal çalışmaların tedavi edici yönünün de bulunduğunu ifade etti.

Memişoğlu, Paris 2024 Paralimpik Oyunları’na katılan tekerlekli sandalye tenis sporcusu Uğur Altınel, milli para atıcı Gazi Astsubay Murat Oğuz, Güneydoğu gazisi milli okçu Yavuz Papağan’la da bir araya geldi, sporcuları tek tek tebrik etti, tüm sporcularla gurur duyduklarının altını çizdi.

Bakan Memişoğlu, kendisine bir türkü söyleyen ve tavla oynamak istediğini belirten Güneydoğu gazisi 53 yaşındaki Göksel Gümüş’ü kırmayarak tavla oynadı.

Ankara İl Sağlık Müdürü Ali Niyazi Kurtcebe ve Hastane Başhekimi Prof. Dr. Engin Koyuncu’nun eşlik ettiği ziyarette Sağlık Bakanı Memişoğlu, hastanede oluşturulan Gazi Müzesi’ni gezdi, robotik rehabilitasyon ve protez yapım alanlarında incelemelerde bulundu.

Hibya Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!