Rize
23 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

BAŞKAN YILMAZ: ÜLKENİN DEVLETİMİZİN İÇİNE SIZMIŞLAR!

BAŞKAN YILMAZ: ÜLKENİN DEVLETİMİZİN İÇİNE SIZMIŞLAR!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sincan İlçe Başkanı Ömer Yılmaz, Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı'nın, çift maaş aldığı, Emlak Konut'un yönetim kurulu üyelerinden biri olduğunun ortaya çıkmasının ardından değerlendirmede bulundu.

Bir kamu kuruluşu olan, devasa ve lüks konut projelerini inşa ettiren Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş., son günlerde yandaşlara verdiği ihaleler ve sattığı arsalar nedeniyle tartışma konusu. Gözlerin çevrildiği Emlak Konut'un 7 kişilik yönetim kurulunda dikkat çeken isimlerin yer aldığı ortaya çıktı. O isimlerden bir tanesi de İçişleri Bakanı Sülyeman Soylu'nun  Yardımcısı İsmail Çataklı. Çataklı'nın bakan yardımcılığı maaşının yanı sıra Emlak Konut'tan da maaş aldığı ortaya çıktı. Konuyla ilgili değerlendirmede bulunan Başkan Yılmaz, iktidarın ülkeyi batırmadan önce bütün değerli yerleri sattığını ifade ederek:" Millet aç biliyorsunuz. Evine ekmek götüremeyen binlerce değil milyonlarca insan var. Peki bunlar ne yapmış. Haktan, dinden bahsederek maaşlarını katbekat arttırmış. Emlak Konut Yönetim Kurulu'ndan en lüks yerleri AKP ve yandaşlarına ayırıp, ülke  batarken keyiflerine bakıyorlar.

"SARICA ARI GİBİ"

 Sadece o da değil. Tarih bölümü mezunu Gençlik ve Spor Bakanı'nın yardımcısı Sinan Aksu'nun da Emlak Konut'un yönetimindeki bir başka çift maaşlı bürokrat olduğu öğrenildi. Çevre Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un özel kalem müdürü olarak görev yapan Burak Demiralp de Emlak Konut'un yönetiminde yer alıyor. TOKİ başkan yardımcıları Hakan Akbulut ile Mustafa Levent Sungur da aynı zamanda Emlak Konut'un yönetim kurulu üyesi. Emlak Konut'un yönetim kurulu başkanı Ertan Keleş de AKP döneminde İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde üst düzey yöneticilik yaptı. Keleş, 2018 yılında da İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkanı danışmanıydı. Bunlar sarıca arı gibi ülkemizi sarmışlar. En kritik noktalarda, en kritik işleri yapıyorlar. Sonra biz alacağımızı aldık batarsa batsın ülke diyorlar. Tabii ki açın halinden anlamazlar. Tabii ki enflasyon ne bilmezler. 2 maaş alıyorlar. Bu maaş ücretleri dudak uçuklatıyor. En kritik yerdeler. En kritik arsalar, evler, binalar onların. Ülkenin, devletin içine sızmışlar. Halk peynir alamazken bunlar ülkeyi satın aldılar. Halktan olmayanlar halkı asla anlamazlar. Bu devran elbet dönecek. Yaptıklarının hesabını misliyle sorulacak, aldıklarını katbekat halka geri verecekler."dedi.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!