Rize
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Bellona Kayserispor-ikas Eyüpspor maçı berabere bitti

Bellona Kayserispor-ikas Eyüpspor maçı berabere bitti
Trendyol Süper Lig'in 5. haftasındaki Bellona Kayserispor-ikas Eyüpspor maçı 2-2 berabere bitti.

Trendyol Süper Lig'in 5. haftasındaki Bellona Kayserispor-ikas Eyüpspor maçı, RHG Enertürk Enerji Stadı'nda gerçekleşti.

İlk yarı

1. dakikada Caner Erkin'in sol kanattan yaptığı ortada, ceza sahasında yükselen Thiam'ın vuruşunda top savunmaya çarparak kornere gitti.

22. dakikada Eyüpspor 1-0 öne geçti. Sağ kanattan gelişen atakta Saiz'in ara pasıyla topla buluşan Midtsjö, ceza sahasındaki Thiam'ı gördü. Bu futbolcu, meşin yuvarlağı filelerle buluşturdu.

36. dakikada Eyüpspor farkı 2'ye çıkardı. Ahmed Kutucu'nun ara pasıyla topla buluşan Saiz, bekletmeden yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı ağlara yolladı: 2-0

Eyüpspor, maçın ilk yarısını 2-0 önde bitirdi.

İkinci yarı

65. dakikada Kayserispor farkı 1'e indirdi. Sağ kanattan gelişen atakta Kartal Kayra Yılmaz'ın ortasında Talha Sarıaslan'ın ceza sahasında kafayla indirdiği topu, Arif Kocaman filelere gönderdi. 1-2

69. dakikada Kayserispor beraberliği yakaladı. Ceza sahası dışında topla buluşan ve rakiplerini geçen Nazon'un sert şutunda, meşin yuvarlak filelere gitti. 2-2.

90+4. dakikada Bruno'nun ceza sahası içinde sert vuruşunda, top direkten döndü.

Karşılaşma 2-2 berabere sona erdi.

"Kayserispor bulunduğu mevcut şartlar içerisinde her zaman konuşulacak bir takım olacaktır"

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamada bulunan Kayserispor'da yardımcı antrenör Serhat Sütlü, ikas Eyüpspor ile keyifli bir maç oynadıklarını dile getirdi.

Maçın iki devresinin çok farklı geçtiğini anlatan Serhat Sütlü, "Bizim için ilk yarısı ve ikinci yarısı gece ve gündüz olan bir maç oldu." dedi.

Eyüpspor'un transferin son gününe kadar kadrosunu güçlendirdiğini anlatan Sütlü, şunları kaydetti:

"Biz de mevcut kadromuzla en iyiyi ortaya koymaya çalışıyoruz. Bunun için de bütün hazırlıklarımızı yapmıştık. İlk yarı istediğimiz gibi olmasa da ikinci yarı dizilişimizi ve stratejimizi değiştirerek oyuna ortak olduk. Herkesin de takdir edeceği gibi en son galibiyeti kaçıran taraf olduk. Bizim için farklı duyguların bir arada yaşandığı bir maç oldu açıkçası ama oyuncularımızın hepsine çok teşekkür ederiz. Burak hocam özellikle vurgulamamı istedi. Oynayan oynamayan, giren çıkan her oyuncumuza ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Kayserispor bulunduğu mevcut şartlar içerisinde bu ligde oyunuyla, sonuca etkisiyle her zaman konuşulacak bir takım olacaktır."

ikas Eyüpspor cephesi

ikas Eyüpspor Teknik Sorumlusu Kerem Yavaş da karşılaşmanın güzel geçtiğini anlattı.

Maçın ilk yarısında kontrolün tamamen kendilerinde olduğunu aktaran Yavaş, şöyle konuştu:

"Maçın ilk devresi başından sonuna tamamen bizim kontrolümüzdeydi. Oyunu domine ettik. Oyuncularımız ne istediysek sahaya 45 dakika boyunca uyguladılar. Skor üstünlüğünü de yakaladık. Hatta farkı da artırabilirdik. İkinci devre belki fazla öz güvenle skoru koruyamadık. İbre Kayserispor tarafına döndü. Konsantrasyon eksikliği ile duran top sonrası yediğimiz golle oyunun ivmesi tamamen Kayserispor'a geçti ve beraberliği yakaladı. Sonra mentalite değişikliği ile tekrar oyunu elimize aldık. Pozisyonlar bulduk ama olmadı. Deplasmandan alınan puan değerli ama böyle berabere kaldığımız için üzgünüz."

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!