Rize
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

BURAK ATEŞ'TEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI!

BURAK ATEŞ'TEN YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI MESAJI!
Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Koordinatörü Burak Tahir Ateş, bugün başlayan yeni 2022-2023 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Özel Seyit Ateş Spor Lisesi Koordinatörü Burak Tahir Ateş, bugün başlayan yeni 2022-2023 eğitim-öğretim yılı dolayısıyla kutlama mesajı yayımladı.

Başarılı eğitimci Ateş mesajında hem veli hem öğrenci hem de öğretmenlere seslenerek; "Tatil bitti, ders zili çaldı. Geleceğimiz olan öğrenciler eğitim ve öğretim hayatına başladı. Öncelikle kıymetli öğretmenlerimiz, çocuklarımıza sadece bilgi sunmayı değil, onların kalplerine dokunmayı ilke edininiz. Onların gönlünde ne kadar büyük yeriniz olursa, etkiniz de o kadar büyük olacaktır.  Aziz milletimiz Ülkemize karşı yürütülen her türlü saldırının üstünden başarıyla gelmiştir. Bu mücadeleyi sürdürmek, bilinçli ve inançlı bir neslin yetişmesine bağlıdır. Çocuklarımıza vereceğiniz akademik eğitim elbette önemli ve gereklidir. Lakin bundan daha önemlisi, onların devletimize ve milletimize sadakatle bağlı, milli ve manevi erdemlerle donanmış, şuurlu bir şekilde yetişmeleridir. Bu hasletlerin kazanılmasında öncülük edecek ve onları her anlamda doğruya yönlendirecek olan sizlersiniz.Sevgili Öğrencilerimiz, Biliniz ki Ülkemizin hatta medeniyetimizin geleceği sizlersiniz. Her anlamda kendinizi yetiştirerek Ülkemizi daha ilerilere taşımanız, sizlerden en önemli beklentimizdir. Temel hedeflerinizden biri, düzenli ve planlı çalışarak derslerinizde üstün başarı göstermek olmalıdır. Ancak sadece derslerde başarılı olmakla kalmayıp, üzerinde yaşadığımız vatanın, mensubu olduğumuz millet ve medeniyetin değerlerini özümsemek ve hayatınızı bu değerler üzerine inşa etmelisiniz. Saygıdeğer Velilerimiz, En değerli varlıklarımız şüphesiz ki çocuklarımızdır. Onları yanlış kişi ve ortamlardan uzak tutmak, milli ve manevi değerlerimizi özümsemiş bir şekilde yetiştirmek, öğretmenlerimiz kadar sizlerin de vazifesidir.  Okul dışında da çocuklarımızla ilgilenmeyi ihmal etmeyiniz. Tabi ki bu ilgi, onların her istediğini karşılayıp geri çekilmek anlamına gelmemelidir. Onların sırdaşı, dostu ve örneği sizlersiniz. Yavrularımızın kültür ve medeniyetimizi özümsemiş bireyler olmalarında en önemli sorumluluk sizlerin omuzundadır.  Bu duygu ve düşüncelerle; 2022-2023 Eğitim Öğretim Yılının tüm eğitim kurumlarına, Ülkemize ve aziz milletimize hayırlı olmasını temenni eder, öğrenci ve öğretmenlerimize başarılı bir eğitim yılı dilerim."şeklinde konuştu.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!