Rize
22 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Çay çarşısı ile ilgili Şenol Öksüz'ün iddiaları

Haber Rize Genel Yayın koordinatörü Şenol Öksüz youtube üzerinden yaptığı canlı Yayın'da çay çarşısında ÇAYKUR logolarının söküldüğü konusundaki detayları açıkladı .

Araştırmacı Gazeteci Şenol Öksüz'ün youtube üzerinden yaptığı bir paylaşımda Çaykur çay Çarşısı konusunda dik durmadını iddialarda etti. 

"Proje de olmayan bir alan kapatılarak Ak Parti Medya Tanıtım Başkanı Reşit Hapeloğlu'nun kardeşi Köksal Hapeloğlu'na verilmektedir. bu alanda yapılan işletmenin ortağından biri de chp'nin önemli isimlerinden olan Deniz Varlı'dır. Bu işletme iki farklı siyasal partinin ortak işletmesidir.  Tabiki de herkes herkesle ortaklık yapabilir ama benim değineceğim noktaya başkadır : Bir gün arkadaşlarla devletimiz kazansın düşüncesiyle çaykur çarşısında kurulan çaykur tabelasının olduğu işletmede çay içtik. Ziraatte bir bardak çay 3.5tl iken çaykur adı altında olan bu işletmede bir bardağın 11 tl olması beni çok şaşırttı. Orda bulunan garsona bu işletmenin çaykura ait olup olmadığını sorduğumda garson burasının özel bir işletme olduğunu söyledi. Bende bu durumu araştırmak için Ticaret Odası Başkanı sayın Mehmet Erdoğan'a işletmenin özel olup olmadığını sordum. Mehmet erdoğan ise biz orayı çaykura verdik, çaykur genel müdürü de bizim böyle bir uygulamamız yok diyerek birilerine verdiğini söyledi.
Bunun üzerine çaykur genel müdürlüğünü aradım ve yetkili birinden çay çarşısında çaykura ait bir yer olmadığının cevabını aldım. Bende elimdeki verileri toplayarak bir haber yaptım. Haber yaptığımın ertesi gününde çaykur genel müdürlüğünün talimatıyla iddia ettiğimiz yerdeki çaykurun logosu söküldü. Amblemden 'Çaykur' ismi kopartılıp yerine 'Çay dağı' ismi yapıştırılıyor. Çaykur müdürü burda marka takliti olmasına rağmen neden müdahale yapılmadı!!!

Aradan bir süre daha geçtikten sonra Çaykur Genel Müdürlüğü bahsettiğim işletmedeki arkadaşlarla bayilik sözleşmesi yapmaktadır. Sayın Çaykur Genel Müdürü bir lambanın bile boşa yanmamasına bile dikkat edecek kadar vicdanlı,dürüst olduğunuzu biliyorum fakat marka taklidi yapılmasına rağmen neden adamlarla bayilik sözleşmesi yaptınız. Ak Parti merkez ilçe yönetimindeki 4 kişi  ortağı olduğu için size siyasal baskı mı yapıldı?"

Çaykur genel müdürünün bu konuda dik durmdığını iddia eden Öksüz konuşmasını sonlandırdı.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 1
    ÜZGÜN
  • 2
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!