Rize
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta?

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı ne zaman, saat kaçta?
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 5. haftasında Çaykur Rizespor'u 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'de Rams Park'ta ağırlayacak. Rizespor, 4 haftada topladığı 4 puanla 12. sırada yer alırken, Galatasaray ligdeki 3 maçında 9 gol kaydetti. Sarı-kırmızılı ekipte Icardi ve Ziyech sakatlıkları nedeniyle forma giyemeyecek. Gözler, Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen'in ilk kez sahaya çıkacağı bu mücadelede olacak.

Galatasaray ile Çaykur Rizespor, Trendyol Süper Lig’in 5. haftasında karşı karşıya gelecek. 14 Eylül Cumartesi günü saat 20.00’de Rams Park’ta oynanacak bu zorlu mücadele, beIN Sports 1 ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. İki takımın da farklı hedeflerle sahaya çıkacağı maçta dikkat çeken birçok ayrıntı bulunuyor.

 Rizespor’un Son Durumu
Karadeniz ekibi Çaykur Rizespor, ligde geride kalan 4 haftada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 2 mağlubiyet alarak 4 puan topladı ve 12. sırada yer alıyor. Özellikle deplasmanda oynayacağı bu karşılaşmada puan ya da puanlar almayı hedefleyen Rizespor, bu mücadeleye büyük önem veriyor.

Galatasaray’ın Savunma Problemleri
Galatasaray ise bu sezon çıktığı 6 resmi maçta kalesini gole kapatamadı. Teknik direktör Okan Buruk, Çaykur Rizespor karşısında savunma hattındaki sıkıntıları çözmeyi planlıyor. Sarı-kırmızılılar, Süper Lig’de oynadıkları 3 maçta Hatayspor ve Konyaspor’a ikişer gol atarken, Adana Demirspor’u 5-1’lik farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. Taraftarının önünde oynayacağı bu karşılaşmayı kayıpsız geçmek isteyen Galatasaray, lige verilen milli aradan galibiyetle dönmeyi amaçlıyor.

Muhtemel 11’ler ve Eksikler
Okan Buruk’un takımını sahaya şu 11 ile çıkarması bekleniyor: Muslera; Jelert, Nelsson, Sanchez, Berkan; Torreira, Sara; Yunus, Mertens, Barış Alper ve Osimhen. Sarı-kırmızılı ekipte iki önemli eksik dikkat çekiyor. Mauro Icardi ve Hakim Ziyech, sakatlıkları nedeniyle bu maçta forma giyemeyecek. Özellikle Icardi’nin yokluğu, Galatasaray’ın hücum hattında bir eksiklik yaratabilir.

Gözler Osimhen’de
Galatasaray'ın yeni transferi Victor Osimhen, teknik direktör Okan Buruk’un görev vermesi halinde ilk kez sarı-kırmızılı formayı Çaykur Rizespor karşısında giyecek. İtalyan ekibi Napoli’den kiralanan Nijeryalı golcünün performansı merakla bekleniyor. Ayrıca, Senegal Milli Takımı’nın Burundi ile oynadığı maçta sakatlanan bir diğer yeni transfer Ismail Jakobs’un durumu ise maç günü netlik kazanacak.

Galatasaray’ın Gol Performansı
Galatasaray, bu sezon ligde oynadığı 3 maçta toplam 9 gol attı. Atakaş Hatayspor ve TÜMOSAN Konyaspor’a karşı 2-1’lik skorlarla galip gelen sarı-kırmızılılar, Adana Demirspor’u ise 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup etti. Ancak sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş’a karşı oynadığı Turkcell Süper Kupa finalinde 5-0 mağlup olmuş ve UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turunda İsviçre temsilcisi Young Boys’a iki maçta da kaybetmişti.

Galatasaray’ın Rizespor’a Karşı Üstünlüğü
Galatasaray, Süper Lig'de Çaykur Rizespor’a karşı çıktığı son 4 maçta da galip geldi. Bu karşılaşmalarda sarı-kırmızılılar rakibini sırasıyla 6-2, 1-0, 4-2 ve 3-2’lik skorlarla mağlup etti. "Cimbom", bu seriyi devam ettirmek ve Rizespor karşısında bir kez daha üstünlük kurmak istiyor.

Maç Bilgileri:
- Maç Tarihi: 14 Eylül 2024 Cumartesi
- Maç Saati:20.00
- Stad: Rams Park
- Yayın:beIN Sports 1

Galatasaray - Çaykur Rizespor maçı, Süper Lig'in 5. haftasında futbolseverler için heyecan dolu anlara sahne olacak. Sarı-kırmızılı ekip taraftarının desteğiyle 3 puana ulaşmak isterken, Rizespor ise zorlu deplasmandan puan veya puanlarla dönmenin peşinde.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!