Rize
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

HDP Kocaeli'nde artık salonlara sığmıyor!

HDP Kocaeli'nde artık salonlara sığmıyor!
Üretimi bırakıp buğdayı dışarıdan ithal eden, Ayçiçek üretimini bir tarafa bırakıp dışarıdan ithal eden, tüm alanlarda üretimi bırakıp ithalat peşinde koşan bir iktidar hem kendisi perişan durumda hem de halkı perişan duruma düşürmüş durumda.

Biz hem kongremizde bir önceki kongremizde söyleyeceklerimizin gerçek çıkmasından dolayı üzülüyoruz! İnsan sözünün gerçek çıkmasından dolayı üzülür mü? Ama maalesef ülkedeki kötü hali anlatıyoruz ve bir sonraki kongrede tüm dediklerimiz gerçekleşiyor. Bakın enflasyon oranları açıklanıyordu biz iktidara enflasyon oranlarınız yanlıştır, çok az söylüyorsunuz dedik ve şu anda TÜİK geçtiğimiz günlerde %54 olarak açıkladı. ENAG rakamları bir sivil toplum kuruluşu enflasyonu çok daha iyi takip eden bir kuruluş; %113 enflasyon var dedi bu ülkede! Biz ülkede büyük bir ekonomik kriz var ve bundan dolayı yağ fiyatları, benzin fiyatları, döviz kuru yükseliyor, buna önlem alınsın dedik maalesef ki gereken önlemler alınmadı ve şu anda Rusya'da Ukrayna savaşının çıkmasından sonra büyük bir kriz yaşanıyor! Üretimi bırakıp buğdayı dışarıdan ithal eden, Ayçiçek üretimini bir tarafa bırakıp dışarıdan ithal eden, tüm alanlarda üretimi bırakıp ithalat peşinde koşan bir iktidar işte yanı başında çıkan bir savaştan ve kendi ürettiği mahvettiği ekonomiden sonra hem kendisi perişan durumda hem de halkı perişan duruma düşürmüş durumda.

Bunların tek bildiği; HDP'yi nasıl ekarte ederiz, MHP'yi nasıl kurtarırız? Benim onlara tavsiyem; barajı %7'ye düşürmek MHP'ye yetmez %4'e düşürün! Belki öyle kurtarırsınız!

Büyük bir felaket yaşanıyor. Esnafı dolaşıyoruz, çok zorda! Her gün iş yerleri kapanıyor, elektrik faturaları kiraları bile geçmiş durumda. Bütün bu hal içinde iktidar bir kurtuluş aramaya çalışıyor arkadaşlar. Cumhur Zulüm İttifakı bir kurtuluş aramaya çalışıyor. Şimdi bu önümüzdeki hafta sonunda seçim yasasını getiriyorlar Meclis'e! Bu hafta seçim yasası konuşacağız. Ne var? Bir baktık; "Efendim %7'ye düşüyorlarmış barajı" Niye %7? Tahmin ediyorsunuz! MHP'yi kurtarmak için! MHP'nin oyları düştü, MHP'yi kurtarma operasyonu! Bunların tek bildiği; HDP'yi nasıl ekarte ederiz, MHP'yi nasıl kurtarırız? Benim onlara tavsiyem; barajı %7'ye düşürmek MHP'ye yetmez. Benim tavsiyem; %4'e düşürün! Belki öyle kurtarırsınız!

Kobani Kumpas Davası değil aslında tam bir komedi sergileniyor!

Değerli arkadaşlar tüm güçleri ile bizi engellemeye çalışıyorlar. Kobani Kumpas Davası, Kapatma Davaları ile yoğun bir şekilde üstümüze gelmeye çalışıyorlar ama biz gittikçe büyüyoruz! Arkadaşlarımız üzerinde terör estiriyorlar, bakın Kobani Kumpas Davalarına gidiyoruz vekil arkadaşlarımız ile, arkadaşlarımız savunuyor ve tamamen bir komedi olduğunu görüyoruz! Geçtiğimiz gün gittik; Van Muradiye'den bir polis davet etmişler müşteki olarak! Polis Muradiye'de Kobani olaylarının olduğunu söylüyor ve bu konuda müşteki olduğunu söylüyor. Peki oradaki arkadaşlarımız sordu: "Sen bizi tanıyor musun? Biz yargılanıyoruz bizden şikayetçi misin ey polis memuru? Biz mi sana bir şey yaptık?" "Hayır ben sizi tanımıyorum, sizden de şikayetçi değilim." Dedi. Hemen hakimler devreye girdi! "Sayın polis memuru şikayetçisin değil mi? Şu arkadaşlardan şikayetçisin." "Evet şikayetçiyim." Mahkeme böyle yürüyor, böyle bir mahkeme var!

KHK ile ihraç edilen insanları o kadar bir çaresizliğe sürüklüyorlar ki; daha geçen hafta Ordu'da bir polis memuru çaresizlikten, açlıktan, susuzluktan ve köşeye sıkışmışlıktan dolayı benzine üzerine döktü ve kendini yaktı!

Öylesine insanlara zulmediyorlar ki bakın son 1 haftanın bilançosunu açıklayım; KHK ile ihraç edilen insanları o kadar bir çaresizliğe sürüklüyorlar ki; daha geçen hafta Ordu'da bir polis memuru çaresizlikten, açlıktan, susuzluktan ve köşeye sıkışmışlıktan dolayı benzine üzerine döktü ve kendini yaktı 3 çocuk babası. Ankara'da ihraç edilmiş bir astsubay kendini asarak intihar etti, Giresun'dan gencecik bir öğretmen 36 yaşında kahrından ihraç edildikten sonra beraat de etmesine rağmen işine iade edilmediği için, nişanlısı da onu terk etmiş, sosyal bir dışlama da yaşamış ardından kahrından kanser olmuş 36 yaşında kanserden vefat etti. Bakın bu iktidar her şeyi ile adeta cinayet işliyor. Her şeyi ile insanlık dışı fiillere imza atıyor. El insaf diyoruz!

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!