Rize
21 Eylül, 2024, Cumartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

KADIOĞLU: " GELİN ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM "

KADIOĞLU: " GELİN ÇOCUKLARIMIZA SAHİP ÇIKALIM "
CHP fındıklı ilçe başkanı Kadıoğlu AKP ilçe başkanına“ gelin çocuklarımıza sahip çıkalım ”çağrısında bulundu.

CHP’li Fındıklı Belediyesi ile Fındıklı Kaymakamlığı arasında belediyeye ait binanın tahliyesiyle ilgili tartışma sürüyor.

Fındıklı Belediye Başkanı Ercüment Şahin Çervatoğlu, Fındıklı Kaymakamlığı’na 5 yıllığına kiralanan ve müftülüğün kullandığı belediyeye ait binanın tahliyesinin sözleşmesi bitmesine karşın mahkeme kararıyla durdurulmasına dün gerçekleştirdiği basın toplantısında tepki göstermişti.

Başkan Çervatoğlu’nun basın açıklamasındaki konuşmaları yandaş medyanın kamuoyunu yanıltan, gerçek dişi bilgilerle “Çervatoğlu kuran kursunu kapattı” manşetiyle haberleştirdiğini öne süren CHP Fındıklı ilçe başkanı Kadirhan Kadıoğlu , “her iki kursta var olan çocuklar bizim çocuklarımızdır” diyerek gerçek dişi haberlere tepki gösterdi ve AKP ilçe başkanına “gelin destek verin çocuklara sahip çıkalım”  çağrısında bulundu.

“MECİ KOOPERATİFİ ÇOCUKLARIN EĞİTİMİNİ ÜSLENDİ”

CHP Fındıklı ilçe başkanı Kadirhan Kadioğlu yaptığı yazılı açıklamada şunları söyledi; “Bu günlerde tartışılan, arazisi milli emlak,  binası Belediyenin olan ve 5 yıllığına müftülüğe Fındıklı Belediyesi tarafından tahsis edilen ve süresi dolan yerde;4- 6 yaş gurubunun okuduğu kuran kursu ve din eğitimi verilmektedir. Hemen yanında Fındıklı Belediyesi Tuncer Ergüven sosyal tesislerinde de geçici olarak, Eğitim Meci Kooperatifince yürütülen, Okul öncesi eğitimi, Çok dilli Gündüz Çocuk Konuk Evi ve Çocuk Hakları Merkezi bulunmaktadır.

“HER İKİ EĞİTİM KURUMUNUN  ÇOCUKALRI BİZİM ÇOCUKLARIMIZ HEPSİNE SAHİP ÇIKIYORUZ”

Yaklaşık bir yıldan fazla süredir Fındıklı Belediyesi çocukların eğitimi için barınma yerini Kaymakamlık bilgisinde Milli Eğitim, Özel İdare den istemesine rağmen her hangi sonuç alamamış geçici olarak Tuncer Ergüven Sosyal tesislerinde eğitim vermektedir ve fiziki şartları uygun değildir. Bu tesiste sabah kahvaltısı, öğlen yemeği ve öğlen uykusu ve akşam yemeği ile çok dilli eğitim yuvasına dönüşmüştür. Sorumlu olan tüm kamu görevlilerine ve bizleri eleştiren siyasi partilere ve kimliklere sesleniyoruz. Kuran kursu ve Din Eğitimi alan çocuklarda bizim.- Okul öncesi çok dilli eğitim ve çocuk hakları merkezi de bizim. Yok, birbirlerinden farkları, tüm çocuklarımıza sahip çıkıyoruz ve çıkacağız. Her iki eğitim yuvasındaki çocuklar bizim çocuklarımız. Biz Ak parti ilçe başkanı Sayın Fethi Velioğlu’dan talep ediyoruz. Her iki eğitimi alan çocuklara sahip çıkın, barınma yerlerine sahip çıkın. Fındıklı Belediyesi’nin kendi binasında eğitim vermesine destek olun, hepimiz sorumlu davranalım.

“ÇOCUKLARA 1 GÜN ÜCRETSİZ YEMEK VERİLSİN TEKLİFİ AKP VE MHP OYLARIYLA RET EDİLDİ”

Daha dün Ülkemizin tüm okullarında 1 öğün ücretsiz yemek verilmesi teklifi AKP ve MHP oyları ile mecliste RED edildi. Önümüzdeki ilk seçimlerde CHP iktidarında ülkemizdeki tüm çocuklarımızın barınma ve eğitim hakkını altı ay içinde çözeceğiz. Biz siyasilere düşen görev tüm çocuklarımıza barınma, ısınma, beslenme, ulaşım ve eğitim hakkını en iyi seviyeye getirmede birlik olmaktır. Konunun hassasiyetini sorumlu şekilde siyaset yapacağınıza olan inancımız ile Mensubu bulunduğum partim Cumhuriyet Halk Partisi Fındıklı ilçe başkanlığınca kamuoyunu saygı ile duyurulur” dedİ.

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 2
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!