Rize
19 Eylül, 2024, Perşembe
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Karamahmutoğlu: AB ülkelerinde kaçak nüfusa karşı olanlarla görüş alışverişi içerisindeyiz

Karamahmutoğlu: AB ülkelerinde kaçak nüfusa karşı olanlarla görüş alışverişi içerisindeyiz
Zafer Partisi Sözcüsü Azmi Karamahmutoğlu, Zafer Partisi’nin gündeme ilişkin açıklamalar yaptı.AB ülkelerinde, yasa dışı kaçak nüfusa karşı olanlarla görüş alışverişi içerisindeyiz

Zafer Partisi Sözcüsü Karamahmutoğlu, Avrupa Birliği ülkelerinin, yasa dışı kaçak nüfus ve düzensiz göç ile mücadelede almış oldukları kararların dikkat çektiğini belirterek ”Çünkü Almanya adeta Schengen’i rafa kaldırmış, askıya almış bir kararını açıkladı. Avrupa Birliği üyesi herhangi bir ülkeye vize almış olan bir yolcunun Almanya’ya alınmayabileceğini açıkladı. Yalnızca Almanya değil demokrasiye açıklığa, şeffaflığa örnek gösterilen İskandinavya ülkelerinden de örnek verecek olursak İsveç. İsveç’te iktidarda bulunmuş olan Sosyal Demokrat Parti’nin şimdiki genel başkanı konuya ilişkin siyaseten çok kaybettikleri, çok geriledikleri için bu konuya ilişkin almış oldukları yeni bir kararı açıkladılar. Dünün açık sınırlarını savunan bu sosyalist dünya görüşü ile artık bugün kendi ulus devletini korumak adına yasa dışı kaçak nüfusa karşı politikalar geliştiriyor, önlemler alıyor.” dedi.

Türkiye’nin ise göçmenistan yapılmak istendiğini ifade eden Karamahmutoğlu, ”Bizim sosyalistlerimiz ve sosyal demokratlarımız ise geçmişte ve gençliklerinde etmiş oldukları sözlerin, konuştukları lafların peşinden giderek o sözlere hizmet etmek amacına AK Parti ile birlikte Türkiye’yi bir göçmenistan yapma hatasında yan yana yürüyoruz. Bizim sosyal demokratlarımız, sosyalistlerimiz, ümmetçi muhafızakar AKP ile birlikte Türkiye’yi bir göçmenistan yapma konusunda politikal birliği, iş birliği yapmış, kol kola, el ele yürüyorlar. İktidarlar değişecek fakat iktidarda Zafer Partisi olmadığı sürece kaçak ve sığınmacı politikası değişmeyecek. İşte tam da bu yüzden cumhuriyet değerlerine ve Türk ulus devletine sahip çıkan Türk milliyetçiliği düşüncesi iktidar olmalı” şeklinde konuştu.

Karamahmutoğlu, Zafer Partisi olarak sadece yurt içinde bu meseleyi ele alıp çözümlemekle kalmadıklarını, Avrupa Birliği üyesi ülkelerde yasak, yasa dışı kaçak nüfusa karşı politika geliştiren diğer siyasi partilerle görüş alışverişi içerisinde olduklarını açıkladı.

Hibya Haber Ajansı

Videolar için YouTube kanalımıza abone olmayı unutmayın!


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN

Facebook Yorum

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Başka haber bulunmuyor!