Türk gastronomisine yaptığı katkılar ve MasterChef programının jüri üyeliğiyle tanınan ünlü aşçı Mehmet Yalçınkaya, ”Denizden” adlı kitabını yemek ve kitap tutkunları için imzalıyor. Deniz mahsullerine olan tutkusunu onlarca yıllık deneyimiyle buluşturan Şef Mehmet Yalçınkaya, 84 özel tarifin yer aldığı ”Denizden” kitabının imza günü için 6 Mart Pazar günü saat 15.00’te Kanyon D&R mağazasının konuğu oluyor.
Kültür, sanat ve eğlence dünyası D&R, imza günlerinde Türkiye’nin sevilen ünlü şefi Mehmet Yalçınkaya’yı ağırlıyor. Deniz mahsullerine verdiği değeri ”Denizden” adlı yemek kitabıyla taçlandıran aşçı Yalçınkaya, balık tüketimiyle ilgili farkındalık yaratarak bir sosyal sorumluluk görevini de üstleniyor. Denize övgü niteliğinde hazırlanan ve84 özel tarifin fotoğraflarla yer aldığı kitabın imza günü 6 Mart Pazar günü saat 15.00’te Kanyon D&R mağazasında gerçekleşecek.
Kitap hakkında
Balığın lezzetini zirveye çıkaracak dokunuşlarımız ve tekniklerimizle ”Bu balıktan bu yemek nasıl olur?” diyeceğiniz yemekler yaptık.
Menemen yapma süresi ile iyi bir balık yapma süresi neredeyse aynı diyebileceğiniz enfes tarifleri sizlerle buluşturmak istedik.
Üç tarafı denizlerle çevrili ülkemizde, balığın mutfaklarımızda giderek azalan yerine bir atıfta bulunmak ve sofralardaki yerini yeniden tanımlamak amacıyla çıktığımız bu yolda, ”Deniz ürünü pişirmek hiç zor değil” diyeceğiniz kolay tariflerin yanı sıra, sizleri şaşırtacağımız 84 çok özel tarifi beğenilerinize sunuyoruz.
Sağlıkla, mutlulukla, afiyetle…
Kaynak: (BHA) - Beyaz Haber Ajansı
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.