Kulüp Başkanı Uğur Aslan’ın girişimi ve Hacettepe Üniversitesi’nin katkılarıyla düzenlenen seminerde, Araştırma Görevlisi Uzman Dilem Tuğal Aslan, futbolculara ve teknik ekibe detaylı bilgiler sundu.
Seminerde, antrenman periyotlarında, maç öncesi ve sonrası ile günlük rutinde dikkat edilmesi gereken beslenme düzenleri ve tüketilmesi önerilen gıdalar hakkında önemli tavsiyelerde bulunuldu. Sporcular ve teknik ekibin katıldığı etkinlikte, Pazarspor’un sağlıklı ve performans odaklı bir beslenme kültürünü benimsediği vurgulandı.
Aynı seminer, akşam saatlerinde Pazarspor altyapı takımlarına da verildi.
Başkan Uğur Aslan, yaptığı açıklamada, ”Bu tür organizasyonlar periyodik olarak devam edecek. Yapılan çalışmalar, sporcularımıza verdiğimiz önemin ve Pazarspor’un kurumsal bir yapıya sahip olduğunun kanıtıdır” dedi.
Hibya Haber Ajansı
Yorum Yazın
E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişdir.