Rize
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

BAKAN URALOĞLU VE BAK İSTİFA

29 Eylül 2024, Pazar 16:35

Ulaştırma Alt yapı Bakanı Abdülkadir URALOĞLU, Rize patentli gazetecilerle yapmış olduğu TV programında, Rizeli deneyimli  gazeteciler Profesyonelliği bir kenara bırakarak sokakta kahvede esnafin tüccarin kisaca Rize halkının konuştuğu Ulaştırma ile alakalı her soruyu vatandaşın anlayacağı dil seviyesiyle  Mikro milliyetçi Ulastirma bakanına sordular,bu konuda gazeteci arkadaşları kutlayarak yazıma başlamak istiyorum.

   Yazıma başlamadan şunuda ifade edeyim ki ,URALOĞLU nun sorulara vermiş olduğu cevaplardan anladığım Rizelilerin Aykü seviyelerinin düşük olduğunu sanıyor,bunun  bir başka izahi ise,  Rizelilerle dalga geçiyor, şahsen ben o kanıya kapıldım.

    Bütün Rizeli ve Artvinliler uçak  bilet fiyatlarından yakılırken,Duayen tecrübeli gazeteci Muhammet KAÇAR cep telefonu ile Trabzon ile Rize havalimanindan İstanbul gidiş bilet fiyatını gösteriyor, Bakan inanamıyor yanlıştır diyor,aman tanrım bunca Rizeli Artvinli yalancımı,siz bakan olarak bu bölgeden haberdar degilmisin,post biyik hava limanı müdürü bilgi vermez mi sizlere(post bıyık havalimani müdürü derhal görevden alınmalı)haaaaa yoksa danışıklı doğuşmü var Rizede.Sayın KAÇAR yayında Koca Bakanla ağız dalaşına giremez di sonuçda. 

   Özellikle Rize Artvin hava limanindan Bursa ve Antalya seferleri için sorulan soruya,mikro milliyetçi bakanın verdiği cevaplar gerçekten Aykü seviyemizi sorgular nitelikteydi. 

    Antalya seferleri için öncelikleriymiş gündemlerindeymis,ülkemizde 600 ucak olduğunu 347 noktaya sefer yapıldığını THY ile A.jet in kiralık uçak bulamadığını belirten Ulastirma bakanı URALOĞLU bizim hava limanimimiz olan Rize Artvin havalimanina uçak seferi bulamazken, bir kaç ay önce hiç bir özelliği olmayan Trabzon Kocaeli ne sefer koyup uçak bulabiliyormuş,bakan Bakan niyetleri biliyoruz ,Amaç Gürcü ve Rus  yolcuların Trabzon hava limanını kullanması ve kapasitesini yüksek gösterilmesi .Bekliyorum,Asil bombayı patlatacagim, Trabzon hava limanının hemen deniz kenarındaki alanı THY satın alırsa.

    Bakan salaha Tüneli içinde bilmem kaç araç geçtiğini yakıt tasarrufdan bahsetti,  Bakan Bakan o tünelin girişi yok ölümcül kazalar oluyor bilmez duymaz işitmezmisin.Bölge halkı isyan ediyor.Pazar yolu caddesi içinde söylemleri ile Aykü muzlu oynamaya devam ettin iyi güzel. 

   Bakanın Ovit yolu için söyledikleri bizlerle dalga geçmekten öte değildi.Kaç senedir çivi çıkılmayan projesi hazırda bekleyen yol için,  bu yıl ihaleye çıkılacağını ifade eden bakan,  KARAMEHMETOĞLU reisin bulunduğu toplantıda gündem etmese idi, yedi yıldır uyuttuğunuz gibi bu Nezih Rizeli halkı uyutmaya devam edeceksiniz neden mi? O Maçka tüneli ve çevre yolları ovit yolundan kaç yıl sonra başlayıp bitti bakan Aykü muzla oynama.

    Ya Şehir hastanesi için söylemleri tam bir komedi, şehir hastanesinin dolgusunu Ulastirma bakanlığı yapmıyor mu yanlış projeden dolayı hastanenin açılışı iki yıl geçikmiyor mu ,yanlışlığı yapanlar sorgulandimi bu bölge insani iki yıl gecikmiş hizmet alimi için kimi kimleri suçlayacak.

     Anlaşılıyor kı Rizeli vekilleri Rizenin sorunlarını ne bakanlara yada reise iletmiyorlar,  Rize sahipsiz Rize Kimsesiz,Rize yetim yetim.

     SON OLARAK URALOĞLU. 

     Eeeeeee Rizelinin AYKÜ su yüksek yüksek sif ulastirma bakanlarının yani sizlerin Rizeye Rizeliye bakışınızı iyi okuyor ve cezayıda seçimlerde kesiyor,  son seçimlerdeki sonuçlar Rizede Ulaştırma bakan ve bakanlığına kesilmiştir.

    SAYIN CUMHURBAŞKANIM....

    Sayın cumhurbaşkanım, ulastirma ve DSİ bakanları bürokratları il müdürleri bölge müdürlükleri bir il doğumlu olduğu müddetçe, bunca hizmetleriniz eleştiri konusu oluyor. Sayın Cumhurbaşkanım özellikle URALOĞLU ile Osman Aşkın BAk bakana ,Rizede büyük bir tepki var siz halkım halkım diyen lidersiniz, lütfen bu kaleme dikkate alın ,bunca hizmetiniz bu iki bakandan dolayı elestiriye dönüyor.

    Sayın BAK ben şahsen bu ülkenin en yüksek idarecisi  bakanına başbakanına genel müdürüne bürokratına eski yeni siyasetcisine çok çok rahat ulaşıyorum,ama sana ulaşana aşk olsun , sen hayrola bir serum tuttun diye senin icin halk yok hukmündemi,kaç dönem bakanlık ediyorsun amaaaa Ak partiye bir oy getirmiyorsun hakeza Senin yüzünden Rizede Ak parti eriyor lütfen Sayın BAK reisi seviyorsan siyaseti bırak.

    Alan alır Rizeyi Rizeliyi iyi okuyan ben diyorum ki Osman Aşkın BAK ile Abdülkadir URALOĞLU bakan Olduğu müddetçe Ak parti bu bölgede erimesini kimse önleyemiyecektir.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum