Rize
29 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Rize Basınında İki Güzide Şehir İçin Nefret Söylemi Son Bulmalı

20 Eylül 2024, Cuma 21:38

Rize basın yayın organlarında son zamanlarda basında köşe yazarlığı yapan bazı yazarımız, hatta basın siteleri olan arkadaşlarımız var! Kendileri Rizespor'dan ziyade başka spor kulübü taraftarı olduğunu İyi biliniyor. Sözde şehir milliyetçiliği yapıp, iki kardeş kulübün arasını açmaya çalışilmasını hiç hoş karşılanmıyoruz.. İki güzide şehir arasında bu tarz gerilim politikası izlemeniz hiç kimseye fayda sağlamaz.. Bu yüzden bu arkadaşlarımız hiç hoş olmayan yöntemler üzerinden kendilerine çıkar sağlamaya yönelik yazılar yazarak komşu ilimizle aramıza Sporda şiddeti önün yanında siyaseti körüklüyor. 

Eğer ortada bir siyasi eksiklik varsa siz kendi siyasetçinizi sorgulamalısınız... Güzel ülkemin iki güzide şehri hedef alarak her iki şehir arasinda düşmanlığı tetikleyecek yazılar yazmanızı hiç doğru bulmuyorum. Şehrimizin hava limanı ile ilgili bir sorunu varsa seçtiğimiz temsilcilerden hesap sormalısınız. 
Başka bir şehrimizin vekili kendi şehri için hizmet veriyor.. Sizler o şehrin değil, Rize'ye seçtiğiniz temsilcilerinizden hesap sormalısınız. 
Bunun yanında hesap sormanız gereken kişilere metiyeler dizmektense onları eleştirileriniz ile yapıcı olmaya itmelisiniz..

 Onlarla yandaş görüntü vermek yerine başarısızlıklarını eleştirmeniz daha iyi olmaz mı?
Üstelik sizlerin Rize'de basın yayın siteleriniz var. 
Bu tarzda yazılar size yakışmaz 

Kendi şehri ve ülkesi üzerinden spor kulüpleri ile siyasetçiler üzerinden gündem oluşturmanız hiç doğru bir anlayiş değil!
 Kendi İlinize ve ülkenize Zarar veriyorsunuz
 Kutuplaşmayı tetikleyecek yazılar yazmanızı kınıyorum.... 

Doğrusu ırkçılık, etnik ayrımcılığın son zamanlarda Spor kulüpleri üzerinden yaygın bir şekilde yapılıyor olması bizleri  düşündürüyor..

Genellikle Şehir milliyetçiliği görüntüsü verip başka  spor kulübü taraftarı olan bu arkadaşları sağ duyuya davet ediyoruz. 
Sizlere bu tarz yazıları yakiştiramıyoruz

 Etnik kimliği Türk olan bu iki şehir arasında taraftarı olduğunuz Spor kulüpleri üzerinden yazılar yazmanızı kınıyoruz 

Sporu kardeşlik olarak görmenizi siyaseti kendiniz ve çıkarlarınız uğruna değil başarısız olan bürokratlarınızı ve siyasetçileriniz uğruna eleştiri yazılar yazmanız daha doğru bir yöntem olması gerekmez mı?

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum