Rize
18 Ekim, 2024, Cuma
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

RİZE ÇOK DİSİPLİNSİZ BİR İL OLDU

09 Temmuz 2024, Salı 00:15

Bir ile disiplini hiç kuskusuz Vali ve İktidar partisi il Başkanı sağlar.
     Muzdaripdık Trabzon havalimanina inen Bakanların Trabzon'daki il müdürleri ve siyasetçileri ile konvoy halinde Rizeye gelmelerinden.
      Muzdaripdık Rizeli siyasetçi bürokratların bakanlarla baş başa konuşamamasından 
      Muzdaripdık Rizeye gelen bakanlardan yatırım isteklerimizi komşu il siyaset ve bürokratların öğrenmesinden. 
      Muzdaripdık günü birlik Rizeye gelip Trabzon'a mesken tutan bakanlardan 
      Her şey Rize Artvin havalimanindan ötürü değişmişti. Binlerce tebrikler bu havalimanini bu il'e kazandiranlardan.Artik hiç bir şey eskisi gibi olmadığı gibi ,günü birlik ağzımıza bir kaşık bal sürme olayida bittigini düşünüyorduk ki,başka sıkıntı baş gösterdi. 
            LAKIN.
      Bu şehirde Allahdan Rahmi METİN gibi Prof Dr Yusuf YILMAZ ile Alay komutanı ve Emniyet Müdürümüz gibi bu şehrin evlatları varda son Sağlık bakanı Prof Dr Kemal MEMİS OĞLU nun Rize ziyaretinde hemşehrimizi yakışır şekilde ağırladık. 
     Ak parti il başkan Vekili Av Yunus ÇORUH ve Ak parti kadın kolları başkanı Sema YAĞCI TEKİN  Sağlık bakanının karşılamalarından ötürü tebriği hak ediyorlar.
     Şimdi soruyorum.......
      Rizede görev yapan il kurum müdürleri, Vali bey Rizede olmuş olsaydı, Emniyet sosyal tesislerindeki sağlık bakanın sohbet toplantısında nemalazim deyip katılmamazlık edebilirmiydiniz.Tek tek isimleriniz ajandada.
    Eyyyy Ticaretin başı iki buçuk metre soy isimli Rize Ticaret odası başkanı ,sen ne için katilmadin katılmadın da yönetiminden de birilerini yollayamazmiydin KARAMEHMETOĞLU.Haaaa Hisarciklioglu gelseydi adım adım takip ederdin.lazik yazık.
    Ya sen Çay Borsası çayın ağa babası Mehmet ERDOGAN sen neredeydin, akir adamlar toplantısı için toplarsın boş adamları borsa salonuna.Rize deki  Sağlık yatırımları umrunda değil mi ERDOGAN.
    Ak partiden nemalanan Ak parti il ilçe eski yeni il başkanları il yöneticileri bittimi  sizlerin siyaset arenasindaki görevlerini z, ya il ve belediye Encümenleri nerelerdesiniz, ununuzu eleyip eleginizi astınız mi? Yazıklar olsun.Bu parti bu halk ne isitenizde vermedi.
     Sayın okurlarım,
     Yıllardan beri içimizde üfte olan ,Rize ye gelen bakanların, sif Rizede görev yapan bürokratlarla siyasetçiler le siviltoplum örgütleri ile hemhal olması, yatırımları yapılacakları Rizede yerel insanlarla konuşma arzumuz isteğimizin hayalimizin alt yapilari oluşmasına rağmen, kalitesiz sadece koltuğu geleceğini düşünenlerden ötürü yerlerde geziyor.
    Bu son Rizeye gelen hemşehrimiz bakanımız Prof Dr Kemal MEMISOĞLU nun ziyaretinde zirveye çıktı.
    Sayın Valibey siz olmadiginizda gözle görünür temsiliyet azalıyor.Lutfen izin almayınız.
     Sayın cumhurbaşkanım lütfen Rizeye Halk da karşılığı olan bir il Başkanı atayınız.Burokral ve il müdürlerini lütfen sorgulayiniz.Kayırmacılık diz boyu Sayın Cumhurbaşkanım.
      Rizede siyaset burokrak ve bir çok sivil toplum örgüt Başkanı bir an önce değişmeli heyecanlı çalışkan bu ile çivi cakılmasını isteyenler koltuklara oturmalıdır.
     İlimiz dışındaki burokratlarimiza müdürlerimize amirlerimize  sayıp çık Sayın pazarli hemşehrimiz bakan bey.Sayıp çıkmıyorsun biliyoruz köstek olma.
      Her yönüyle çok disiplinsiz bir il olduk.
     Bu günleri ilerde çok ararız,çok 
SEVGİLERİMLE

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum