Rize
08 Eylül, 2024, Pazar
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

Rizeliler olarak nankörmüyüz

01 Haziran 2024, Cumartesi 11:09

Rizeliler olarak ilginç adamlarız vesselam. (adam derken kadınlarda içinde)
              AK PARTİ BU ŞEHRE NE YAPTIYSA KAYBETTİ.
   Ovit tünelini yapdı,ilk seçimde İkizdere belediyesini kaybetti.
   Havalimanını yaptı,ilk seçimde pazar belediyesini kaybetti. 
   Çayeli'nde,Ardeşen'de yaptıkça yapti,yine kaybetti Fındıklı da ilimizdeki ilk millet bahcesini hızmete soktu, yine kaybetti. 
   Rize Belediyesi seçimlerinin sonuçlarına bakılırsa, seçmenler olarak işin civisini çıkardık.Rize belediyesi dokunmadığı mahalle kalmadigi gibi, sosyal tesisler spor ve bisiklet yollari ,modern konut dönüşümleri,kangren hal alan Belediye bloklarinin yenilenmesi gibi hizmetlerinin karşılığını,  seçimde yüzde 54 olarak aldı. Şayet millet Bahçesini hizmete sokmuş olsaydı, sonuç ne olurdu Allah bilir.
    Şehir hastanesi, Lojistik merkez, Ovit tüneli, bunca yollar modern hastahaneler,Havalimanı, ayder dönüşümü gibi hizmetlerin karşılığınıda,  Ak parti vekil kaybederek aldı. Rizedeki seçimlerin sonuçları univesitelerde doktora tezi olarak araştırılmalıdır.Bu konjektörde,iktidar alternatifi partiler seçmeni iyi okuyorlarsaki,okuyorlardirdir mutlaka,lay lay lom yılları ,çiçek böcek işleri ilerde bu şehri bekliyordur.
    Kısaca hizmete Rizede oy yok.Ak parti ne yaptıysa,hep elestiri aldı, hele ki oy olarak  karşılığını da alamadı.
   Seçmen Rizeli anlaşılan görüldüğü üzere, yatırıma Refah ve yaşam kalitesinin yükselmesine bakmıyor..... Mu acep ?
                   VE DIYORUM Kİ?
  İkizdereden Fındıklı ya kadar,  oturduğu yerden ahkam kesmeyen, sürekli arazide halkın içinde nabız tutan ben ,derim ki ,nankörüz nankör.
    Bu şehirde sosyalistler ve kısmı elit CHP'liler hariç,  bütün seçmen Rizeli,bu iktidarin öyle veya böyle nimetlerinden yararlandığı halde oy vermemiş ise, buna nankörüz nankör denilir.
        ARAŞTIRMA HASTAHANESİNDE BIÇAKLI TEHDİT. 

    Vali Belediye Başkanı ve RTEÜ Rektörü Prof Dr Yusuf YILMAZ menfur saldırının ertesinde,Araştırma hastahanesinin önünde,Arastirma hastahanesinin yaninda ilimizdeki bütün sağlık çalışanlarının Prof undan en son görevlisine kadar yanında olduklarını ,menfurca yapilmak istenen saldırıyı kınadıklarını basına verdikleri demeçle belirttiler.
     Rektor Prof Dr Yusuf YILMAZ ,basın açıklamasından sonra,bana ve bir kısım gazeteciye verdiği anlamlı değerli içten bizden biri oldugu her kelkmesinden belli olan mesajını paylaşmak istiyorum.
     Rektör Araştırma Hastanesinin, yönetici Başhekimi akademisyeni,Dr ve sağlık çalışanları ile birlikte hep beraber sürekli iyiye,  daha iyi ye gitmek için hizmet vermeye çalıştıklarını,elbette hatalarımız kusurlarımızı zaman içerisinde azaltacagiz,gittikcede iyiye giden sağlık hizmetlerimiz olduğunu hemsehrilerimizden alıyoruz,  her geçen gün hizmet kalitemizi artiyor,modern acil servisimizle poliklinik hizmetlerimizle hastalarımıza Refah kaliteli hizmet vermeye çalışıyoruz  bu bağlamda, siz gazetecilerinde
 duyarlı olduğunu biliyorum ve artarak devam etmesini bekliyorum.Rektör sözlerine devam ederek,Hizmet kalitemizin eskiye göre giderek arttığını ,saglik hizmetlerinin iyiye daha iyiye gitmesi için saglik çalışanlarının özverili çalıştığını belirterek,kisa bir zamanla mükemmeli yakalayacaklarinin mesajınıverdi.Ve sağlık calisanlarina her kesimin sahip çıkmasını beklediginide ifade etti..SEVGİLERİMLE.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum