Rize
16 Eylül, 2024, Pazartesi
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

URALOĞLU RİZE İLE DERDİN NEDİR

07 Eylül 2024, Cumartesi 11:03

Kimseyi kücümsemiyorum fakat, Rizeliyi cahil Fadime hala yerine koymasın.Ak partili siyasetciler,Rizeli herşeyi ama herşehi'yi görüyor izliyor takip ediyor,Sevilmeyen bakanlarla  Ankaradaki görüşmelerinizi beyanatlarinizi  aciklamalarinizi konuşmalarınizi takip ediyor,haykiran isyan eden vatandaşlara muhalefet vekiline verilen cevapları aciklamalari sosyal ve yazili basindan görüyor izliyor.Yanlış yoldasınız uyarıyorum.

   Ak partili vekiller,Her gün Açıklama Yapan muhalefet partisi il başkanları beyanat vermiyor,neden mi,lütfen Rizeyi iyi okuyan vatandaşla hemhâl olan samimi partililerinizle konuşup öğrenmeye çalışın. 

    SONUNDA VEKİLDE İSYAN ETTİ.

    CHP RİZE Milletvekili Tahsin Ocaklı'nın rötar saatlerinden ötürü haykırışını isyanını Rizede hiç kimse şov maksatlı olduğunu düşünmedi, düşünmüyor.Helal sizeki  sonunda muhalefetin milletvekilide olsa,koca vekili de isyan etdirttiniz,Rizeli vatandaşların kaç aydır isyan ettiği gibi.

    Rizeli her bilet'den 1500 TL den fazla ücret vermeye mahkummu,Rizeliyi 3,5,8 saat rötarlı uçmaya zülm çekmeye mecbur mu?

    Rize ve Rizeli  hatta Artvinli nereye bağlı,bu zülm sesine kim veya kimler dur diyecek.

   Mikro milliyetçi ulaştırma bakanının Trabzonda kapasite arttırımı için çektirdiği zulme  kim dur diyecek böyle bir babayiğit yok mu?

          VAR İŞTE....CİKTİ 

     Hiç bir siyasetçi bir il ismi kullanarak eleştiri yapmaz. Rizede CHP milletvekili Tahsin OÇAKLI öylesine dolduki,sessiz çoğunluğun sesi oldu, siyasi geleceğini bir tarafa bırakarak, adeta bu haksızlığa haykırdı.Tarafli tarafsız bütün Rizelinin takdirini aldı. 

     Bu mikro milliyetçi Ulastirma bakanı Cumhurbaşkanının yaninda sözler verdi tutup tutmadigi sıkıntılardan belliki soruyorum bu bakan  kabadayimi? Rizelilere Artvinlilere garezi nedir? Maddi manevi bu halka bu eziyet neden yapar?

    Bölge insanının burnundan soluduğu,sefer  ücretlerin anormal olduğu,uçakların rötar sayılarının artığı rotorların saatleri bulduğu bugünlerde ,adeta bölge insani ile dalga geçer gibi, Trabzon- Kocaeli uçak seferlerini başlatan ,mikro milliyetçi bakanın bu tutumu ile önümüzdeki ilk seçimde  Ak partiyi Rizede ve  Artvin' de sandığa gömdüreçeginden artık hiç bir şüphem yok.Sanırım bakanın görevinde bu olsa gerek.

       BAŞKAN YILMAZ KATMER....

    Sayın KATMER herkesimin ortak isteği ile ve temsiliyet noktasındaki yönetim kadronla Rizede güzel bir hava yakaladın, herkesime dokunuşunla bu havayı percinledin.

    Sayın KATMER, Artık kazma vurma,  dokunuşlar yapma zamanıdır.Evet herkesin bildiği tasarruf tedbirleri var biliniyor ,fakat bu şehirde vatandaş zülm çekiyorsa  90 km mesafe için 1500,2000 TL fazla ücret veriyorsa,Rize havalimanindan uçaklar tıklım tıklım dolu iken ve sefer sayıları artırılmıyorsa,90 km ötede uçaklar Rize Artvin li yolcular ile de dolmuyorsa Rize Artvin havalimani için Başkan Yilmaz KATMER in son noktayı koymasının zamanının geldiği düşüncesindeyim.

    HEMŞEHRİLERİM......

     Sayın Cumhurbaşkanının Rizelinin refahı için yaptırdığı yapımına devam eden projeler olan,gercekten 350 bin nüfuslu bir il için kıskanılacak devasa yatırımlar olan,Ovit tüneli-Türkiyede 3 ilde olan Lojistik merkez -Şehir hastanesi ve havalimani mikro milliyetçi ulastirma bakanı gibilerin kıskanacağı yatirimlardir, sadece ve sadece bu dört yatırımlardan dolayı  Ak partiyi eleştirmek Milletvekillerini siyasileri eleştirmek gerçekten şahsıma zor geliyor,Fakat ,hemen yanı başımızdaki ilde,Ovit tünelin den sonra yapılan zigana Tünelini, o ildeki Şehir hastanesinin inşaatının  gerçekleşme oranını,uçak ve yolcu sayısı ve doluluk oranını görünce de,  Rizedeki  yatırımların bir el tarafından bilinçli şekilde durdurulduğu kanısına kapılıyorum.Ve isyanım dahada büyüyor.

   Evet Sayın KATMER ve Sayın vekiller benim ve Rizelilerin isyanini durdurun,gerçekten bu yatırımları kıskanan varsa gözünü, engelleyen bir el varsada bu eli nasıl alçıya alınacağının yolunu bulun. Lütfen.SAYGILARIMLA

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum