Rize
22 Ekim, 2024, Salı
  • DOLAR
    32.44
  • EURO
    34.96
  • ALTIN
    2394.8
  • BIST
    10065.4
  • BTC
    69315.19$

YİLMAZ KATMER İLE ESKİ IL TEŞKİLATI

18 Ağustos 2024, Pazar 01:02

Ak parti il başkanlığı Yılmaz KATMER'e tevli edildiğinden günümüze, hem Sayın KATMER'i ve hemde bir önceki veya daha önceki Ak parti il örgütüne yöneticilik yapmış olanları, yakinen takıp ediyorum.

    Şimdiki izlenimlerim nasıl ,husrannnnn.

    Ak partide yöneticilik etmiş  bir önceki ve daha önceleri yöneticilere sesleniyorum.....

     Bilinizki sizlere Ak partinin vermiş olduğu benkrautu,  siz Ak partiye hizmet olarak vermediniz.

     Ne yani,sizlerin siyaset anlayışı yöneticilik dönemine kadar mı?Döneminiz bitti ,kepenk mı kapadınız.

    Ak parti kuruluş yıl döneminde bir kaç eski il yöneticisi dışında kimseyi göremedim. Sayın isak ALİM ve Av.Yunus ÇORUH 'u tenzih ederim.

    Yıllar önce Sayın Muhammet AVCİ vekile,  İl yönetim kurul üyeleri toplumda hafif, toplumda  karşılığı olmayanlar isimler il yönetimine seçiliyor, mudahale etmez iseniz ,çöküş kaçınılmaz demiştim. Gelinen noktada haklı çıktım.

   Bir önceki daha önceki yılların yöneticileri ,her zaman yönetime olacaksınız diye bir şey mi var?Neye kime 3 ay içinde kustunuz.Neredesiniz,parti orda yeni başkan sokaklarda neredesiniz .Bu parti hepinize verdi yazık çok yazık ahfa vefa diye bir şey var yazık çok yazık. 

         Ya Başkan Yılmaz KATMER ise....

     Evet başkan öncelikli görevinin ,bir önceki yazımda da belirttigim gibi ,partiden dışlanmışları küskünleri ,eski Başkan (Hasan KARAL)yandaşı denip, gönlü fikri halen Ak parti ve sayın Cumhurbaşkanına olan partilileri kucaklaman  partiye çağırman, aslı görevin olacağını son yazımda uzunca ifade ederek köşemde yazmıştım.

    Ak partiyi Rize teşkilatını yıllarca dışarıdan izleyen, artı eksi yönlerini müdahale edeceğin parti içi ve dışı politikaları mutlaka ve umarım ajandana not etmişsindir. 

    Bir dost olarak yine uyariyorummmm.

    Sayın KATMER, yıl 2024 sizin başkanlık döneminizde siyaset döneminizde çocuk yaşlarda olan gençler çoluk çocuğa karıştı, o yıllardaki siyaset anlayışı ile başarılı olacağını zannediyorsan yanılıyorsun.Günün dönemin konjektörüne göre siyaset ve siyaset insanları ile başarılı olacağını mutlaka biliyorsundur.

    Gençlerin yeni kuşağın ne istediklerini, il yöneticilerinden ne  beklediklerini kendilerini yeni yönetimde görecek her zaman ulaşabileceği bir veya bir kaç toplumda kabul gören genç yöneticileri bulmaz isen,devam ediyorum yine Ak partinin başarılarının miank taşı olan  olmazsa olmaz kadınların aktif siyaset yapacak isimleri yönetime katmaz isen, Eski fosiller le yürür isen, çok umut beklenen KATMER ismi ile hayal kırıklığı yasar sessiz çoğunluğun sesi bilesin başkan. 

   Eski partililerden ,küskünlerden ,itilmişlerden, kovulmuslardan, öyle veya böyle  Hasan KARAL ci damgası vurulmuslardan ilimizde kabul gören esnaf tuccarlarindan bir önceki ve daha önceki başarılı parti yöneticilerinden olmazsa olmaz yıllarca  hor görülen,  p.tasi ortapazar yolbaşı havasından,ve Aktif ilimizde ikamet eden artvinli Erzurumlu bayburtlu hemsehrilerimizden karma edip Rizelinin huzuruna çıkarsan başarı kaçınılmazdır.

   Tekrar ediyorum fosiller le yönetim kurulu yaparsan ki yapacağını düşünmüyorum,partililerine , KATMER ismine yazık edersin, toplumu okuyorum ,Yilmaz KATMER bir Ak parti markasıdır.

    Umarım sevenlerine  mutlu edersin.

Yorum Yazın

E-posta hesabınız sitede yayımlanmayacaktır. Gerekli alanlar ile işaretlenmişdir.

Facebook Yorum